Παρασκευή 1 Απριλίου 2011

Με μυστικές συσκέψεις στη Μουρούζη προσπαθούν να αντιμετωπίσουν την χρεοκοπία της Νέας Δημοκρατίας

Σύμφωνα με τον Άρη Ραβανό στο «ΒΗΜΑ», ο Αντ. Σαμαράς συγκάλεσε «μυστική» σύσκεψη στο πατρικό του σπίτι στην οδό Μουρούζη. Εκεί αισθάνεται σε ασφαλές πολανίτικο περιβάλλον. Παρόντες, ήταν, μεταξύ άλλων, ο λογογράφος Χρυσ. Λαζαρίδης, ο καθηγητής Μακροοικονομίας κ. Ι. Μουρμούρας, ενώ επανεμφανίστηκε και μετά από 

πολύ καιρό, ο επιχειρηματίας Θ. Βάρδας.
Στην σύσκεψη συζητήθηκε το «επικαιροποιημένο» οικονομικό πρόγραμμα της ΝΔ, γνωστό και ως «Ζάππειο ΙΙ», μια και το «Ζάππειο Ι», παρά τον μεσσιανικό χαρακτήρα που του απέδωσε το σύστημα Συγγρού και όλα τα παπαγαλάκια τους, απεδείχθη ανεπαρκές και πλήρες λαθών και παραλείψεων. Τουτέστιν κάηκε πριν αποδειχθεί ότι περιέχει όλες τις λύσεις!

Αυτά διέρρευσαν «επισήμως»! Γιατί αυτό που δεν διέρρευσε ήταν η μακρά συζήτηση για τα οικονομικά του κόμματος. Η Νέα Δημοκρατία έχει χρεοκοπήσει εξαιτίας των δανείων που έχει συνάψει ο Αντώνης (για την μετακόμιση του κόμματος), αλλά και των δανείων που είχε φορτώσει το κόμμα ο Καραμανλής. 

Ο Βάρδας ανέλαβε να μεσολαβήσει σε επιχειρηματίες, για να ζητηθεί βοήθεια ώστε να αποπληρωθεί τμήμα του δανείου. Ανέλαβε μάλιστα να υποσχεθεί και σε συγκεκριμένους επιχειρηματίες την επίλυση προσωπικών τους προβλημάτων, όταν και εάν κυβερνήσει κάποτε ο Αντώνης. Δεν ξέρουμε πως ακριβώς τρέχει μέχρι στιγμής το πλάνο που οργανώθηκε και αν με τέτοια κρίση οι «φίλοι» επιχειρηματίες ανταποκρίνονται …..

Δεν υπάρχουν σχόλια :