Παρασκευή 1 Απριλίου 2011

Πρώτη Απριλίου σήμερα! Γιορτάζουν Παπανδρέου – Σαμαράς

Μην ξεχνάμε! Σήμερα πρωταπριλιά, γιορτάζουν τα φιλαράκια. Τα παιδιά τα καλά που έχουν εκπαιδευτεί στις ίδιες σχολές να λένε τα ίδια ψέματα . Τουλάχιστον σήμερα να τους αποδώσουμε τα εύσημα. 
Ο Παπανδρέου αποδείχθηκε ότι διαθέτει το γονίδιο της οικογένειας (τα λέει τα «θα») και ο Σαμαράς μοχθεί και ποθεί να 

παραλάβει τα ηνία (λέει περισσότερα «θα»). Το κακό είναι ότι πολλοί Έλληνες πιστεύουν τα ψέματά τους και νομίζουν ότι η κρίση υπάρχει στο μυαλό των κακών διεθνών Τραπεζιτών και των εχθρών του έθνους!
Χρόνια Πολλά Γιωργάκη και Αντωνάκη!

6 σχόλια :

Ανώνυμος είπε...

Χρόνια πολλά στα δίδυμα :P

Ανώνυμος είπε...

Χρόνια Πολλά, παλιόπαιδα!

Ανώνυμος είπε...

Να τους χαίρεστε τους ψεύτες.
Εγώ δεν γιορτάζω.
Δεν συμμετέχω στο πάρτι της απάτης και του ψεύδους των συμφοιτητών

Ανώνυμος είπε...

Τα ψέμματα τα έλεγε ο Μητσοτάκαρος την περίοδο 1989 - 1990 με εκείνες τις σαχλαμάρες περί " επενδύσεων στην Ελλάδα ". " κάθαρσης " κλπ. και τελικά το μόνο που έφερε ήταν σκάνδαλα-σκάνδαλα-σκάνδαλα..

ΑΓΕΤ Ηρακλής, Μαυρίκηδες, Κοντέϊνερ στον Γλύξμπουργκ, φασισμό στα πανεπιστήμια, αυξήσεις 0%+0%=..14% και άλλα λοιπά κατορθώματα..

Ο τελευταίος μεγάλος ψεύτης ήταν ο ανηψιός Καραμανλής από την Ραφήνα με τα χυδαία ψέμματα για την πραγματική κατάσταση της οικονομίας, τα κάλπικα στοιχεία προς την Ε.Ε., τη διαφθορά, τη διάλυση και την καμμένη γη που άφησε πίσω του.

Ανώνυμος είπε...

Φίλε,
Δεν έχουμε 1η Απριλίου του 1990,
αλλά του 2011!

Έλεος δηλαδή! Στην εποχή Μητσοτάκη έχετε κολλήσει!
Ξεκολλήστε.
Έχει περάσει μια εικοσαετία!

Ανώνυμος είπε...

Χα!! Ναι, όντως δεν είμαστε στην 1/4/1990 αλλά επειδή η επιλεκτική μνήμη κάνει κακό, όπως η μισή αλήθεια είναι χειρότερη από το ψέμμα, καλό κάνει να θυμόμαστε καμμιά φορά λίγο την Ιστορία..