Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2011

Τσαμπουκαλού το παίζει η ακροδεξιά Sarah Palin

Δε λέει να βάλει μυαλό η ακροδεξιά Σάρα. Με τα δήθεν οργισμένα tea parties που οργανώνει στην Αμερική έχει δημιουργήσει ομάδες παραφρόνων και τελείως ούφο ακροδεξιών που αποδείχθηκε ότι δεν μπορούν να ελεγχθούν. Έτσι πήρε θάρρος και ο παλαβός στην Αριζόνα. Κάποιος του όπλισε το χέρι και η Σάρα φέρει τεράστια ευθύνη. Είναι ηθικός αυτουργός.
Με τα κηρύγματα μίσους και τη στοχοποίηση ατόμων σε χάρτες που διαρρέουν οι οπαδοί της στο διαδίκτυο. Ειδικά για τον χάρτη με τις διόπτρες όπλων που έχει ....................
........................
αναρτήσει στην σελίδα της στο Facebook έχει ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων και διαμαρτυριών. Παρά τα μηνύματα που στέλνουν χιλιάδες πολίτες από ολόκληρη την Αμερική αρνείται να τον κατεβάσει αν και για κάποιο χρονικό διάστημα είχε όντως εξαφανιστεί. Τον αφαίρεσαν δηλαδή οι διαχειριστές της σελίδας και έπειτα από προσωπική της παρέμβαση ανέβηκε ξανά. 
Η διάδοση βίας και τρομοκρατίας έγινε προσωπικό στοίχημα της Σάρας!
Stand tall, America. Real change is coming!
Παρακάτω μήνυμα που είχε στείλει προ ημερών στο tweeter η άτυχη βουλευτής των Δημοκρατικών Giffords, όταν έμαθε ότι είναι στοχοποιημένη από τη Σάρα:

Δεν υπάρχουν σχόλια :