Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2011

Το "King George" διαψεύδει τον Ψευτοθέμο! Έχει χάσει τ' αυγά και τα πασχάλια η βρωμοφυλλάδα του!

Η ανακοίνωση της διεύθυνσης του ξενοδοχείου έχει ως εξής:
«Σε σχέση με πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της εφημερίδας ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ, το ξενοδοχείο KING GEORGE υποχρεούται να γνωστοποιήσει ότι ο κ. Θ. ΠΑΓΚΑΛΟΣ πράγματι παρέμεινε στο ξενοδοχείο, σε απλό δωμάτιο, το οποίο ζήτησε μετά την αλλαγή του έτους και λόγω του προχωρημένου της ώρας, για το οποίο εξεδόθη το Νόμιμο φορολογικό στοιχείο (Νο ΑΠΥ 84275) καταβάλλοντας το ποσόν που ίσχυε με βάση τις ανακοινωθείσες τιμές, ήτοι 219,85€.
Τα αναγραφόμενα στο δημοσίευμα περί διαμονής του σε Σουίτα είναι ανακριβή, αφού σε .............
.......................
αυτήν διέμειναν άλλοι. Επιπροσθέτως μας προξενεί κατάπληξη η δημοσίευση δήθεν «φόρμας κρατήσεων» του ξενοδοχείου η οποία είναι προφανώς κατασκευασμένη διότι όπως γνωρίζουν όλοι, στις ημερομηνίες στην Ελλάδα προηγείται η αναγραφή της ημέρας από αυτή του μήνα, και άρα είναι ξεκάθαρο ότι η δημοσιευθείσα δεν είναι επίσημο έγγραφο του ξενοδοχείου.

Το ξενοδοχείο, εννοείται ότι διαθέτει την επίσημη λίστα παραμονής πελατών, με τα δωμάτια στα οποία πράγματι διέμειναν, με τις αντίστοιχες χρεώσεις.

Εκ της Διευθύνσεως».

Ταυτόχρονα, με ξεχωριστή της ανακοίνωση, η κ. Μαρί Δασκαλαντωνάκη σημειώνει τα εξής:

«Λαμβάνοντας γνώση σχετικού δημοσιεύματος της εφημερίδας ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ, διακατεχόμενη από αγανάκτηση και οργή, είμαι υποχρεωμένη να προβώ στις ακόλουθες διευκρινίσεις:

Είμαι παντρεμένη με τον Νίκο Σηφουνάκη, έχω ένα παιδί την Οδύσσεια, η οποία είναι συνομήλικη-συμμαθήτρια και φίλη με τα παιδιά του Θ. Πάγκαλου. Λόγω μεγάλου φόρτου εργασίας του συζύγου μου αλλά και του κ. Πάγκαλου παραμείναμε στην Αθήνα, και κάνοντας προγραμματισμό της τελευταίας στιγμής, ακολουθήσαμε την επιθυμία των παιδιών μας να βρεθούμε μαζί στην αλλαγή του χρόνου συνδυάζοντας το με την παραδοσιακή υποδοχή του νέου έτους στο πολύπαθο κέντρο της πόλης.

Aπορία πάντως και έκπληξη προκαλεί, η συστηματική προσπάθεια εκμετάλλευσης φυσιολογικών ανθρώπινων σχέσεων και η παρουσίασή τους ως δήθεν ριάλιτι, πλούσιο σε χλιδή και διαπλοκή. Όμως, σε τέτοια ριάλιτι πρέπει αλλού να αναζητηθούν οι πρωταγωνιστές. Είναι γνωστό στην κοινωνία ότι υπάρχουν πολιτικοί και "πολιτικοί", επιχειρηματίες και "επιχειρηματίες", δημοσιογράφοι και "δημοσιογράφοι".

Μαρί Ν. Δασκαλαντωνάκη».

Δεν υπάρχουν σχόλια :