Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2011

Οι αλλόφρονες δημοσιογράφοι της (μόνον κατ' όνομα) "Δημοκρατίας" πήραν τα βουνά!

Η Συμμαχία απαντά στα βρώμικα δημοσιεύματα, της  εφημερίδας "Δημοκρατία"(μόνον κατ' όνομα φυσικά):
"Με την κατάθεση της Ντόρας Μπακογιάννη στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής για το σκάνδαλο της Siemens κατέρρευσε ολοκληρωτικά η σκευωρία που είχε στηθεί εδώ και δύο χρόνια σε βάρος της, χρησιμοποιώντας τη γνωστή και δημοσιοποιημένη κοινωνική της σχέση με τον κ. Χριστοφοράκο.
Παρ' όλα αυτά γνωστοί κύκλοι, που επιδιώκουν τη συγκάλυψη της ουσίας της υπόθεσης του σκανδάλου Siemens, επιμένουν να ανακυκλώνουν λάσπη με γελοία δημοσιεύματα.
Είναι ξεκάθαρο ότι όλες οι συναντήσεις της κ. Μπακογιάννη με στελέχη της συγκεκριμένης εταιρείας είτε ως .................... 
.........................
Δήμαρχος Αθηναίων είτε ως Υπουργός Εξωτερικών ήταν δημόσιες, γνωστές εκ των προτέρων, με συγκεκριμένο περιεχόμενο και παρουσία επισήμων αντιπροσωπειών αλλά και δημοσιογράφων σε κάποιες από αυτές.
Το ζητούμενο και αυτή είναι η μεγάλη ευθύνη της Εξεταστικής Επιτροπής, είναι να αποκαλυφθούν ποιοί πήραν τα λεφτά, πού πήγαν οι μίζες, ποιά είναι η διαδρομή του μαύρου πολιτικού χρήματος προς πρόσωπα και κόμματα, από τις προγραμματικές συμβάσεις και τις προμήθειες του ΟΤΕ και των άλλων δημόσιων φορέων".

Δεν υπάρχουν σχόλια :