Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2011

O Τζαβάρας είναι το πιο έξυπνο παιδί. Τρώει όλο το φαΐ του!

Δε σηκώνει μύγα στο σπαθί του ο Τζαβάρας του Σαμαρά. Είναι τομεάρχης δικαιοσύνης και απονέμει τις ποινές του από τηλεοράσεως γιατί έχει πάντα δίκιο και δεν δέχεται συμβουλές ή παρατηρήσεις. Η ασθένεια του «αλάνθαστου» χαρακτηρίζει όλους όσους συμμετέχουν στα υψηλά κλιμάκια της Νέας ΝΔ. Εκεί έφτασαν από τη στιγμή που .................
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
επέτρεψαν στα μπουμπούκια του μουτζαχεντινισμού να εισχωρήσουν μέσα στη Νέα Δημοκρατία. Καλά να πάθουν!
Πόσο ισχυρή είναι αυτή η τάση φάνηκε και χθες στο δελτίο του Mega. Ο Τζαβάρας νόμιζε ότι συμμετείχε σε συνδιάσκεψη της Ρηγίλλης. Όπου «εκτελούνται» οι μη αρεστοί από τους μηχανισμούς της Ρηγίλλης. Όπου κυριαρχούν απίστευτα καραγκιοζιλίκια για να ανέβουν «πιο ψηλά» και να τονώσουν το πεσμένο ηθικό τους. Του Τζαβάρα απλά του βγήκαν οι κακές επιρροές. Είναι να μη μπλέξεις με κακές παρέες μυστικοσυμβούλων που είναι εξοικειωμένοι με παιχνίδια σύγχυσης λόγω της ανασφάλειας που τους διακατέχει.
Είναι λογικό με τέτοιες συμπεριφορές να τα πάρουν στο κρανίο οι δημοσιογράφοι, όσο και αν προωθούν, με εργολαβικές εντολές, τύπους όπως ο Τζαβάρας. Αφορμή ήταν ο χαρακτηρισμός «καραγκιοζιλίκια», έκφραση που την χρησιμοποιεί συχνά ο Πρετεντέρης και σε υποδεέστερες θα έλεγα υποθέσεις. Ο Πρετεντέρης ήθελε να περιγράψει τη στάση των κομμάτων στην εξεταστική επιτροπή για την Siemens και μια άποψη που είναι κυρίαρχη στον ελληνικό λαό σήμερα. Οι συμψηφισμοί και τα πάρε δώσε μεταξύ ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, πριν την έκδοση του πορίσματος δεν είναι τίποτε άλλο από καραγκιοζιλίκια.

Ο Τζαβάρας έγινε …. πολυχρονεμένος σουλτάνος στο σαράι απέναντι από την καλύβα του Καραγκιόζη. Αν είχε τη δύναμη θα τους έβαζε όλους φυλακή να ησυχάσει από δαύτους και σαν happening, θα έκοβε και μερικά κεφάλια.
Γεγονός είναι ότι χθες, η επικοινωνιακή ομάδα της Ρηγίλλης δεν μπορούσε να μαζέψει με τίποτα αυτή την εικόνα όσο και αν προσπάθησαν. Οι μουτζαχεντίν έφτασαν στο σημείο να ζητήσουν ακόμη και την παραπομπή ….. των δημοσιογράφων. Δεν πρόκειται ποτέ να βάλουν μυαλό ……

Δεν υπάρχουν σχόλια :