Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2011

Τα καραγκιοζιλίκια του Τζαβάρα έβγαλαν στην επιφάνεια το ακροδεξιό DNA των μουτζαχεντίν της ΝΔ

Άτιμο DNA! Νταξ ρε παιδιά, μην το πιέζετε, βγάλτε το φασιστικό σας γιατί όσο το κρατάτε τόσο χειρότερο το κάνετε. Χαλιέστε και μας χαλάτε! Τα μπινελίκια, τις απειλές και το βρίσιμο που έριξαν σήμερα στον "δυνάστη" Πρετεντέρη, τα σαμαράκια, είναι .................
.......................
ανήκουστα και πρωτοφανή. Κάπως έτσι θα σώσουν την πατρίδα. Με φασιστοειδής αντιδράσεις, ύβρεις και άκρως επικίνδυνες συμπεριφορές. Έτσι νομίζουν!
Το τί άκουσε σήμερα ο "ξεφτίλας" Πρετεντέρης και η "τιποτένια" η Τρέμη (πόρνη την ανέβαζαν και πόρνη την κατέβαζαν) δε λέγονται, ούτε γράφονται. Σημειωτέον ότι έχουν σκοπό να τους σφάξουν, πολύ σύντομα! Οι Ζουλού είναι πολύ περισσότερο πολιτισμένοι από δαύτους τους κανίβαλους Ζουρλού και πρέπει να επισημάνουμε ότι έχουν υπερεκτιμήσει τους εαυτούς τους. Πιστεύουν ότι έχουν δίκιο σε όλα και οι υπόλοιποι να σφαγιαστούν για να κυβερνήσουν αυτοί ελεύθεροι με τους φασίστες του Αντώνη! Fuck που τους περιμένει! 
Τα σταλινάκια του Σαμαρά έχουν πολύ καταπιέσει τον εαυτό τους, τις τελευταίες δεκαετίες και όταν «θυμούνται», το ένδοξο παρελθόν, τους βγαίνει άκομψα, ακαλαίσθητα και ανάρμοστα.
Πρέπει όμως να ευχαριστούμε τον Πρετεντέρη για την κοινωνική του προσφορά, γιατί όσο το κρατάνε μέσα τους το παρελθόν, τόσο πιο επικίνδυνοι και απρεπείς γίνονται. Οπότε πρέπει κάποιος να τους βοηθά να το βγάζουν, το ακροδεξιό DNA, πότε πότε και να εκτονώνονται!
Tnxs Πρετεντέ …..

Δεν υπάρχουν σχόλια :