Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2011

Ο μητσοτακισμός έχει δικαιωθεί ...... (η δικαίωση του Μητσοτάκη είναι ο εφιάλτης της ακροδεξιάς πτέρυγας της Νέας ΝΔ)

Γι’ αυτό και οι τελευταίες κύκνειες υλακές του αποψυχούντος συστήματος της παρακμής στρέφονται κατά του Μητσοτάκη, της Ντόρας και όσων υποστηρίζουν τις παγκόσμια πια δικαιωμένες ιδέες τους. Γι’ αυτό και η Συμμαχία των Προθύμων Εργολάβων της Λάσπης αναζητά απεγνωσμένα ανύπαρκτα «στοιχεία», για να εξαπολύσει συκοφαντίες και να κολλήσει «ρετσινιές» στο Μεγάλο Ηγέτη, Κωνσταντίνο Μητσοτάκη και -φυσικά- αυτήν που τους απειλεί άμεσα στο παρόν και το μέλλον, τη Ντόρα Μπακογιάννη.
Όμως, οι Απελεύθεροι Πολίτες όλο και σε μεγαλύτερη έκταση συνειδητοποιούν ποιος... είναι αυτός ο βόθρος που ................
......................
πολεμά διαχρονικά Ηγέτες όπως ο Μητσοτάκης και γεμίζει την κοινωνία και το δημόσιο βίο με τα κόπρανα του ψεύδους, της απάτης, του λαϊκισμού, του μηδενισμού. Και όσο ο Λαός συνειδητοποιεί τόσο ο μητσοτακισμός θα δικαιώνεται στη συνείδησή του και οι Κοπρίτες θα πνίγονται από τη μπόχα τους και θα υλακτούν.

Και φυσικά, η μεγαλύτερη φανέρωση αυτής της Ιστορικής Δικαίωσης και Αποκατάστασης γίνεται στο πρόσωπο του σημερινού Πρωθυπουργού της Ελλάδας και υιού του Ανδρέα Παπανδρέου, κορυφαίου εκφραστή του αντιμητσοτακισμού στη νεοελληνική πολιτική πραγματικότητα. Προκαλεί ρίγη... ιερής συγκίνησης ν’ ακούς το Γεώργιο Α. Παπανδρέου να χρησιμοποιεί σχεδόν αυτολεξεί τα λόγια και τα επιχειρήματα του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, για να εξηγήσει στο Λαό τη δύσκολη αλλά αναγκαία οικονομική πολιτική σωτηρίας της χώρας που υποχρεώθηκε εκ των πραγμάτων να εφαρμόσει! Και όχι μόνο το Γιώργο, αλλά και όλους στο ΠΑΣΟΚ που πασχίζουν να νομιμοποιήσουν τη σήμερα ασκούμενη επώδυνη πολιτική σε σχέση με τη Μεγάλη Απάτη του «Λεφτά Υπάρχουν!», με την οποία υπέκλεψαν την εξουσία ένα χρόνο πριν.

Τα ίδια όμως μητσοτακικά «τροπάρια» χρησιμοποιούν -κατ’ ανάγκην- σήμερα και τα ΜΜΕ που την περίοδο 1990-1993 έβριζαν τον Μητσοτάκη ως «βρικόλακα, που πίνει το αίμα του λαού» και άλλα τέτοια χαζά και ιλαροτραγικά που ευδοκιμούν συνήθως στη χώρα της «φαιδράς πορτοκαλέας»...

Όλος αυτός ο εσμός σήμερα εφαρμόζει ρητορική και πολιτική Μητσοτάκη, χωρίς όμως να έχει τον ανδρισμό, την ανθρωπιά, το φιλότιμο να το αναγνωρίσει. Δεν πειράζει όμως. Το καταγράφει μετά μανίας η Ιστορία. Και τα γραπτά της Ιστορίας είναι αυτά που μένουν και διδάσκουν τις επόμενες γενιές. Και αυτό είναι η μεγαλύτερη ηθική και πολιτική καταξίωση για τον Μεγάλο Μητσοτάκη: να αφήσει παρακαταθήκη ωφέλιμη και διδακτική σ’ εκείνους που θα αναλάβουν να νεκραναστήσουν την Ελλάδα από τις στάχτες των «αντιμητσοτακικών» πολιτικών της τελευταίας 30ετίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια :