Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2011

Πλούσιο πρόγραμμα στο Megaron Plus

Για το πλούσιο πρόγραμμα του Megaron Plus, την οικονομική κατάσταση, το άνοιγμα στον κόσμο μέσα από τις συνεργασίες με τη Scala του Μιλάνου και το Teatro Real της Μαδρίτης, αλλά και για τις σημαντικές πρωτοβουλίες, που πρόκειται να αναλάβει το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών ενόψει της νέας χρονιάς, μίλησε χθες ο Πρόεδρος του Μεγάρου, Ιωάννης Μάνος.
Σε συνέντευξη Τύπου, στο πλαίσιο της παρουσίασης του νέου προγράμματος του Megaron Plus, ανακοίνωσε την υποχρέωση που ..................
....................
αισθάνεται το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, ως ο κορυφαίος Πολιτιστικός Οργανισμός της χώρας, να τιμήσει το 2011 τέσσερις μεγάλες προσωπικότητες: τον Αλέξανδρο Παπαδιαμάντη, τον Οδυσσέα Ελύτη, τον Στρατή Τσίρκα αλλά και τη μεγάλη γαλλίδα ελληνίστρια, Ζακλίν ντε Ρομιγί.
Από σήμερα, όπως ανακοινώθηκε αρχίζει και η δοκιμαστική λειτουργία του νέου ιστότοπου (site) του Μεγάρου, που θα είναι φιλικό προς τον χρήστη και προσαρμοσμένο στις πιο προχωρημένες τεχνολογικές απαιτήσεις του διαδικτύου. Παράλληλα το νέο site θα είναι ανοιχτό στα λεγόμενα κοινωνικά μέσα (facebook, twitter κλπ) απευθυνόμενο ιδιαίτερα στους νέους μέσα από διαύλους διαδραστικότητας.

Δεν υπάρχουν σχόλια :