Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2011

Έντονα ενοχλημένος ο Καραμανλής με την απομόνωση των δικών του

Ο Σαμαράς την έφερε του Καραμανλή στην ποσόστωση. Ο Καραμανλής ήθελε περισσότερους δικούς του στο νέο σχήμα και δεν συγχωρεί τον Σαμαρά για την αναίδειά του. Μάλλον ο Σαμαράς «ξεχνά» ποιος είναι ο κλειδοκράτορας! 
Είναι φανερή η υπόγεια προσπάθεια της ακροδεξιάς πτέρυγας να καπελώσει το κόμμα και να απαλλάξει την παράταξη από τον νέο-καραμανλισμό. Φυσικά και δεν μπορούν να βγουν στα κεραμίδια οι φρουροί του Κωστάκη αλλά του τη χρωστάνε του Αντώνη.
Ως πρώτο μήνυμα για την αποδυνάμωση της καραμανλικής πτέρυγας ήταν τα περί ντιντήδων από τους ....................
.......................
Φαήλους της ακροδεξιάς «συμμορία των ουζ». Κάτι που τελικά είδαν να πραγματοποιείται με τον ανασχηματισμό και την απομόνωση των καθαρών νέο-καραμανλικών εκπροσώπων.
Τελικά το μήνυμα από τον σαμαρικό ανασχηματισμό δεν ήταν ποιος συμμετέχει στο νέο σκιώδες σχήμα, αλλά ποιος δεν συμμετέχει. Και δεν συμμετέχουν ηχηρά ονόματα που πρόσκεινται στη νέο-καραμανλική ομάδα. Ο Σαμαράς έχει καταλάβει ότι κάποιοι δουλεύουν από τώρα για την επιστροφή του Κωστάκη στην εξουσία και προσπαθεί να τους κόψει από τώρα τα φτερά και να του αφήσουν το πεδίο ελεύθερο. Θέλει να ελέγξει αν χρειαστεί ακόμη και τις εξελίξεις στην μετα-σαμαρική εποχή …..

Δεν υπάρχουν σχόλια :