Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2011

Οι δικτυωμένοι συνεχίζουν να παραμένουν πίσω από τις κουρτίνες .... ισχυρότεροι

Εκεί είναι ισχυρότεροι και θα μπορούν να ελέγχουν το παιχνίδι. Άδικα φωνάζουν κάποιοι ότι δεν τους άκουσε ο Σαμαράς. Τα δίκτυα νίκησαν στο εσωτερικό της ΝΔ και η εσωκομματική δημοκρατία ηττήθηκε για πάντα. Οι δικτυωμένοι κατοχύρωσαν επίσημα τον ρόλο των εικονικών εκτελεστών του Σαμαρά. Αυτό ήθελαν από την αρχή. Να επιβάλλουν την εσωτερική τάξη προς όφελος της ακροδεξιάς πτέρυγας.
Πολλοί λίγοι έχουν καταλάβει ότι ουσιαστικά τα κλειδιά τα έχει δώσει ο Σαμαράς στην ακροδεξιά «συμμορία των ουζ». [ουζ<αντινιούζ] Στους επικίνδυνους, ακροδεξιούς και χρυσανθένιους φαήλους. 
Κανένας μα κανένας δεν περιμένει ότι το τεράστιο αυτό "σκιώδες" σχήμα που δημιούργησαν πρόκειται να περπατήσει. Με τίποτα. Γι’ αυτό και το έκαναν τόσο βαρύ και δυσκίνητο. Αυτός ήταν και ο αρχικός σκοπός. Ο εντυπωσιασμός και η αποδυνάμωση των εσωκομματικών τάσεων. 
Για να αφήσει ο Σαμαράς όλα τα περιθώρια κινήσεων στους σκληρούς του ακραίου παρασκηνίου. Το αντινιούζ είναι πλέον η ................
..................
Βίβλος της ακροδεξιάς πτέρυγας της Νέας ΝΔ. Τα πιστόλια του Αντώνη, που με τον συνήθη τρόπο θα εκτελούν όποιον παρεκκλίνει της επίσημης ακροδεξιάς πορείας για το καθαρό κόμμα και την καθαρή φυλή. Με αναρτήσεις και σχόλια που θα αναγκάζουν τον στοχοποιημένο στέλεχος να αποδείξει ότι δεν είναι ελέφαντας. Συνήθης φασιστική μέθοδος επιβολής της θέλησης του παρασκηνίου. Συνήθης μέθοδος των παρακρατικών οργανώσεων.
Πολλοί λίγοι έχουν αντιληφθεί το κόλπο αν και αυτή τη στιγμή δεν μπορούν να λειτουργήσουν σπασμωδικά. Οι κεντρώοι και οι φιλελεύθεροι προς το παρόν δείχνουν να έχουν συγχωνευτεί από τον παμφάγο σκληρό πυρήνα. 
Η ιστολογική τρομοκρατία έχει κάμει το θαύμα της και έχει επιβάλλει το νόμο της εσωτερικής σιωπής. Το πεδίο είναι πραγματικά ελεύθερο για τους φαήλους. 
Εξάλλου σε περίπτωση αντιδράσεων οι απαντήσεις είναι έτοιμες. Ο Μουρούτης θα επιμένει ότι δεν έχουν κανένα θεσμικό ρόλο οι φαήλοι. Φυσικά και δεν έχουν γιατί αποτελούν το παρακράτος της Ρηγίλλης. Ούτε καν χρειάζεται να πατάνε τα πόδια τους στα κεντρικά, αφού οι πραγματικοί ενδιάμεσοι θα βρίσκονται στον δεύτερο όροφο και τα εκτελεστικά όργανα έχουν δικές τους γιάφκες.

Δεν υπάρχουν σχόλια :