Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2011

Στην Ελλάδα βασιλεύει η δικτατορία της ...σάτιρας!

Για τους «Ράδιο Αρβύλα», η πολιτική σάτιρα ήταν το μόνιμο πιάτο μέχρι το 2009! Ακόμα κι εμένα που με ενδιαφέρει η πολιτική, με είχαν πλέον αναγουλιάσει τελείως!! Άλλαξαν το 2010 και πλέον η πολιτική απασχολεί ελάχιστα το πρόγραμμά τους... ΕΚΤΟΣ βέβαια αν λέγεσαι.........
..................
Μπακογιάννη! ΗΜΑΡΤΟΝ!! ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ!!

Ενώ οι ΝΔΠΑΣΟΚάφροι κάλυψαν τα ακάλυπτα στο σκάνδαλο Siemens, έγιναν ΡΕΖΙΛΙ στο πανελλήνιο, στήθηκε πανηγύρι στα δελτία εδώ και δύο μέρες, αυτοί δεν βρήκαν ΤΙΠΟΤΕ πιο ενδιαφέρον να σατιρίσουν από την Μπακογιάννη, που διαμαρτυρήθηκε ότι δεν αναζητήθηκαν οι ένοχοι!! Το σχόλιο ήταν: «Καλά, πλάκα μας κάνεις;»...

Μάλιστα! Ενόχλησε ΠΟΛΥ που η Ντόρα αποδείχθηκε εκτός κάδρου στο σκάνδαλο Siemens! Έσπευσαν να την δηλητηριάσουν μη και πάρει κανένα πόντο παραπάνω από τα φιλαράκια τους!

Ακριβώς όπως έκαναν όταν η Μπακογιάννη διεκδικούσε την αρχηγεία της ΝΔ. Δεν αμφέβαλε κανένας ότι θα περάσει δια περιπάτου, εκτός από τον Σαμαρά. Γιατί βλέπεις εκείνος ήξερε τι έρχεται παρακάτω... Και το παρακάτω ήταν ότι καθ’ όλη τη διάρκεια της διεκδίκησης η Μπακογιάννη είχε... μονοπωλήσει τη σάτιρα! Από τη μία οι «ράδιο αρβύλα» με τις πανάρχαιες κρυάδες περί γκαντεμιάς, δράκουλα και τα ανάλογα στολίδια για τον πατέρα της και από την άλλη να διακινούνται δήθεν σατιρικά σχόλια και φωτογραφίες πως είναι μπάζο με κυτταρίτιδα...! Από γκανιάν της κούρσας κατάφεραν και διαμόρφωσαν την κοινή γνώμη κατά τα δικά τους συμφέροντα! Την εξόντωσαν!

Στην Ελλάδα βασιλεύει η δικτατορία της ...σάτιρας! Δικαστήριο να στήσεις, να αποδείξεις ότι είσαι αθώος, δεν πρόκειται να πείσεις κανέναν, αν ένας από αυτούς του παλιάτσους μας πει το αντίθετο! ΜΠΑΜ και ΚΑΤΩ! Απλά, συνοπτικά και χωρίς πολλές φλυαρίες.

Την δεκαετία '70 και '80 την εξουσία την έλεγχαν τα έντυπα ΜΜΕ.

Την δεκαετία '90, αν είχες κανάλι.

Από τα μέσα του 2000 και ύστερα, την εξουσία ελέγχει η.... δήθεν σάτιρα!

ΤΕΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια :