Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2011

Λογοκρισία στην κοινότητα των "ελεύθερων" αντινούζηδων

Να πως κατασκευάζονται οι πλαστές πραγματικότητες που παρασύρουν τους ανυποψίαστους ψηφοφόρους της πολύπαθης ΝΔ. Σήμερα τα ξημερώματα έκανα τον κόπο να... τους γράψω μόλις δύο posts. Τίποτα το σπουδαίο, απλά και ..............
.................
πασίγνωστα πράγματα για όσους γνωρίζουν την πρόσφατη ιστορία του Σαμαρά στη πολιτική, γραμμένες με τουλάχιστον κόσμιο τρόπο (όπως κι εσείς θα διαπιστώσετε), προσεκτικά και πάντα στον πληθυντικό, για να μη δώσω δικαιώματα στους ...φάκτορες του antinews να «τα κόψουν».

Από μόνη της η ιστορία του φαινομένου -Σαμαράς-, βγάζει από το λήθαργο το νεοδημοκράτη, γιατί αντιλαμβάνεται ότι έβαλε τον εχθρό στο κόμμα του και τον φίλο απέναντί του. Ξυπνάει συνειδήσεις και αντανακλαστικά που ο Σαμαράς και το Antinews θέλουν κοιμισμένα.

Οι φωτογραφίες (βλ. στο τέλος) είναι τα πειστήρια του ...εγκλήματος των διαγραφέντων posts. Επειδή όμως δεν περιμένουμε να βρούμε φιλότιμο από τους συντελεστές του antinews, πιο κάτω θα βρείτε την εικόνα του blog και μετά τις διαγραφές, γιατί μετά τις αποκαλύψεις, όπως θα είναι εκτεθειμένοι για τα καλά στο κόσμο, είναι ικανοί να τα ξαναβάλουν πίσω για «να βγουν λάδι»!

Εκτός από τις φωτογραφίες (για τα πειστήρια), πιο κάτω μπορείτε να διαβάσετε το περιεχόμενο.

Τέλος, παρακαλούμε τους φίλους bloggers, ΕΦΟΣΟΝ συμφωνείτε πως τέτοια φαινόμενα πρέπει να καταγγέλλονται, ΝΑ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΤΕ αυτό το άρθρο στο προσωπικό σας blog.

ΤΕΟ

Ο ΔΙΑΛΟΓΟΣ

Το εναρκτήριο post από τον TEO:

Τι λες; Βάζει και στοίχημα εεεε;;;

Με ποιο ηθικό παράστημα ο Σαμαράς θα εμπνεύσει τον κόσμο ότι είναι διαφορετικός από τους άλλους; Την πρόσφατη ιστορία του; Δεν τη θυμάστε;

Αποστάτησε από το κόμμα της ΝΔ ρίχνοντας την κυβέρνηση.

Αντέταξε κόμμα (την ΠΟΛΑΝ) εξαπολύοντας μύδρους εναντίων της ΝΔ, μιλώντας για την υπέρβαση που απαιτείται να γίνει από τα αναχρονιστικά κόμματα της αντιπολίτευσης.

Στις επόμενες και μεθεπόμενες εκλογές πήρε το λουρί της μάνας και του παπά.

Ξαναμπήκε στο κόμμα (το τελειωμένο κόμμα της μεταπολίτευσης) και μετά από μερικά χρόνια του έδωσε την προεδρία.

Ακόμα και ο αγαπημένος του αντιπρόεδρος (ο Αβραμόπουλος) έχει ανάλογη ιστορία:

Έφυγε από τη ΝΔ όταν διαπίστωσε ότι το προφίλ του απέκτησε δύναμη.

Αντέταξε κόμμα (το ΚΕΠ) εξαπολύοντας μύδρους εναντίων της ΝΔ, μιλώντας για το τέλος των κομμάτων της μεταπολίτευσης.

Πήρε του παπά και το λουρί της μάνας στις δημοσκοπήσεις.

Και πριν πάρει τα ίδια και στις εκλογές, επέστρεψε στην ΝΔ (το τελειωμένο κόμμα της μεταπολίτευσης).

Συνασπίστηκε με τον Σαμαρά (ανάλογες πολιτικές εξουσίας) κατά τις εσωκομματικές εκλογές.

Σήμερα διαθέτει την αντιπροεδρία του κόμματος.

Καθόλου κολακευτικές ιστορίες, δεν νομίζετε; Εκτός κι αν ανέφερα κάποια υπερβολή ή λάθος. Αν ναι να μου το πείτε!

Και καλά αυτά, τι άλλο μέχρι σήμερα προσέφεραν οι δυο τους στον τόπο;

Ο Σαμαράς ένα σκάνδαλο στο υπουργείο πολιτισμού (δεκάδες προσλήψεις από την εκλογική του περιφέρεια).

Ο Αβραμόπουλος τίναξε την υγεία στον αέρα (ίσως την μεγαλύτερη τρύπα της οικονομίας σήμερα).

Χμμμμμμ...

ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ εσείς θέλετε θα φτιάξετε κόμμα και να πείσετε τον κόσμο ότι είναι διαφορετικοί;

Αν όλοι οι ψηφοφόροι ήταν οι χειροκροτητές που μαζέψατε εδώ, τότε μείνετε ήσυχοι.

Όταν τα ποσοστά κατρακυλάνε κάτω από το 25%, να ΜΗΝ οδύρεστε, γιατί ΕΣΕΙΣ τον επιλέξατε! Ζήστε με αυτόν και καλή τύχη!

ΥΓ: Για φανταστείτε τί Θεία Δίκη θα ήταν, αν αυτοί που μίλησαν για το τέλος της μεταπολίτευσης, την λουστούν κρατώντας το τιμόνι της στα χέρια τους!

Ο χρόνος θα δείξει...

Απάντηση στο antinews από Κώστας:

Θα μπορούσατε απλά να κάνετε copy paste το συγκλονιστικό άρθρο από το blog σας υπό το τίτλο: «Δημοκρατική Συμμαχία: ένα ελπιδοφόρος πολιτικός φορέας» που μεταξύ άλλων γράφετε τα εξής συγκλονιστικά:

«Η Δημοκρατική Συμμαχία δείχνει να έχει το απαραίτητο ρεύμα στα Media, οργανώνει πλούσια πολιτική δραστηριότητα, πρωτοβουλίες, εκδηλώσεις και παρουσία, πράγμα που δίνει τη δυνατότητα να ακούγονται οι απόψεις τους δυνατά και καθαρά, όσο και των μεγάλων πολιτικών φορέων.

Τέλος, πολύ σημαντικό να σημειώσουμε είναι πως η κα Μπακογιάννη αποτελεί μια ιδιαίτερα έμπειρη και ικανή διπλωμάτη, ώστε να είναι σε θέση να στέκεται άριστα σε όποιες περιστάσεις απαιτηθούν.»


Δείτε τώρα αυτά για την έμπειρη και ικανή διπλωμάτη, με το «απαραίτητο ρεύμα στα media» (γιατί άραγε;) και αφήστε την ΝΔ ήσυχη. Η ΝΔ απλά ξεβρώμισε:

- Πως η Ντόρα έφερε τους Τούρκους στην Αδριατική


Καλή δύναμη. Ο αγώνας για το 2,5% θα δικαιωθεί. Χαιρετισμούς στον κ.Κιλτίδη.

Απάντηση στο antinews από TEO:

Καλά, δεν θα μπω τώρα σε διαμάχη με το άσχετο δημοσίευμα που εκτοξεύσατε. Λες και η μουσουλμανική Αλβανία θα είχε ποτέ ελπίδες να μονιάσει με τους Χριστιανούς εις βάρος των ομόθρησκων της Τούρκων. Δεν ασχολούμαι με τις φθηνές λάσπες -τύπου Αναστασιάδη. Αυτές αξίζουν μόνο για την εσωτερική σας χρήση και κατανάλωση.

Απλά είναι θλιβερή η διαπίστωση εσείς, ένας Νεοδημοκράτης, να μου μοστράρετε το δημοσίευμα του ΕΘΝΟΥΣ (παρακαλώ), για να φτύσετε την ΥΠΕΞ της ΝΔ κυβέρνησης.

Φαίνεται πως από ένστικτο, λειτουργήσατε ακριβώς όπως ο αρχηγός σας. Με οδηγό τα εφήμερα συμφέροντά του, φτύνει εκεί που έγλυφε και τούμπαλιν, χρησιμοποιώντας ακόμα και τον χειρότερο εχθρό του (το ΠΑΣΟΚ). Αν θέλετε να του μοιάσετε, σας διαβεβαιώ ότι είσαστε σε καλό δρόμο....

Τέλος πάντων, στο θέμα μας, αυτό που γράψατε δεν έχει ΤΙΠΟΤΑ να απαντήσει σε όσα σας έγραψα στο σχόλιο. Δηλαδή σας καταλαβαίνω... τι να μου πείτε ο καψερός;;;

Ότι ο Σαμαράς έκανε καλά που έφτυνε την ΝΔ ή ότι έκανε καλά που εξαιτίας του έμεινε 11 χρόνια στην αντιπολίτευση;

Απλά αναρωτιέμαι, αυτός ο άνθρωπος, που κατέβασε από την εξουσία τον εκλεγμένο του 47% του Ελληνικού λαού, στην πλειοψηφία τους Νεοδημοκράτες σαν εμένα και εκατομμύρια άλλους, σκέφτηκε ποτέ να ζητήσει συγνώμη;; Έτσι, για τα μάτια του κόσμου!

Από εσάς τους ψηφοφόρους του, όχι από εμένα. Εμένα με έχασε οριστικά την βραδιά που είπε «καληνύχτα σας κ. Μητσοτάκη». Αυτόν που κατέβασε από την εξουσία για να αφήσει τον τόπο για 11 χρόνια στα νύχια του ΠΑΣΟΚ. Αμετανόητος ο Σαμαράς και το ένα λάθος μετά το άλλο!!

Σκέφτηκε αλήθεια εκείνο το βράδυ, πόσοι από εμάς τους 40ρηδες ήμασταν τότε η μαχόμενη νεολαία της ΝΔ (η λεγόμενη γαλάζια γενιά); Συνειδητοποίησε πόσοι εκείνοι την ημέρα του είπαν «καληνύχτα σας κ. Σαμαρά»; Αν εξακολουθείτε να έχετε την ψευδαίσθηση ότι ήταν το 2,5%, μετρήστε πόσοι σας λείπουν εδώ και χρόνια από το ένδοξο 47% στο θλιβερό και μίζερο 25%!

Υπάρχουν πολλά που πρέπει να σκεφτείτε.

Αυτό όμως που σας αφορά περισσότερο, είναι να σκεφτείτε αν έχετε την πολυτέλεια να λοιδορείτε εμάς, που ο αρχηγός σας έφτυσε στα μούτρα εκείνο το βράδυ («καληνύχτα σας κ. Μητσοτάκη»).

Ίσως κι εσείς να πρέπει να κάνετε την αυτοκριτική σας τελικά. Ίσως κι εμείς, αν κάναμε κάπου λάθος (άνθρωποι είμαστε).

Μη χάνετε όμως από τώρα τη ψυχραιμία σας, είναι νωρίς, έχετε καιρό μέχρι τις εκλογές για αυτό...

Ζήστε προς το παρόν στις δάφνες των προσδοκιών σας. Στο τέλος μετράνε τα κουκιά (όπως ξυρίζουν το γαμπρό).

Πιστέψτε με, μετά από 11 χρόνια είμαι βετεράνος σε αυτό...

Να 'ναι καλά ο άξιος αρχηγός σας!

ΤΑ... ΠΕΙΣΤΗΡΙΑ



http://defrejus.blogspot.com/2011/01/antinews-bloggers.html

Δεν υπάρχουν σχόλια :