Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2011

Απίστευτα, συγκλονιστικά πράγματα μαθαίνεις στο Twitter!..!..!

Λοιπόν! Αυτή τη στιγμή ζούμε υπό Κατοχή, χειρότερη από τη ναζιστική! Οι «Άλλοι» ψεκάζουν την Ελλάδα τρεις φορές τη μέρα για να αποβλακώνουν το πιο ισχυρό Έθνος του Πλανήτη και την πιο έξυπνη φυλή του Σύμπαντος Κόσμου. Κύριοι εκπρόσωποι των «Άλλων» είναι το ΔΝΤ, η Τρόικα, οι ......................
.....................
Γερμανοί (που δεν έφυγαν ποτέ από την Ελλάδα!) και οι Αμερικάνοι, οι οποίοι έχουν στήσει στην Ελλάδα την πιο φριχτή χούντα στην ιστορία της ανθρωπότητας! 
Την Ελλάδα την διοικεί η πιο στυγνή κατοχική συμμορία. Η ελληνική κυβέρνηση δεν είναι εκλεγμένη. Όχι! Μια μέρα πριν τις εκλογές προηγήθηκε δυνατός ψεκασμός της χώρας από μαύρα ελικόπτερα και γι΄αυτό εξελέγη ο Παπανδρέου. Αποβλακωμένα ζόμπι τον ψήφισαν και όχι ελεύθεροι πολίτες. 
Αυτή η κυβέρνηση εξελέγη με σχέδιο. Αφήνει να περνούν τα σύνορα, βρωμιάρηδες εισβολείς που το παίζουν μετανάστες. Αυτοί όμως δεν είναι μετανάστες, ούτε ΛΑΘΡΟμετανάστες. Είναι  ΛΑΘΡΟεισβολείς. Υπάρχει σχέδιο μόλυνσης της φυλής και καταστροφής του Ολύμπου που είναι αρχαία διαστημική κεραία!
Οι ΛΑΘΡΟεισβολείς πρέπει να αποκλειστούν σε στρατόπεδα συγκέντρωσης για να μην έχουν τη δυνατότητα να επιστρέψουν, ποτέ στη χώρα μας. Καλύτερα να σκεφτούμε πιο δραστικές και αντρικές λύσεις. Εάν δεν το παρατηρήσατε, οι περισσότεροι μετανάστες είναι άντρες, άρα είναι ντιντήδες. Απαγορεύεται στις χώρες τους το ντιντιλίκι και τους φορτωνόμαστε εμείς. Γιατί να ταΐζουμε ντιντήδες; Βλάκες είμαστε;

Τις περισσότερες εκφράσεις τις πήρα αυτούσιες. Απλά τις έδεσα για να έχουν κάποιο νόημα. Τελικό συμπέρασμα: ....Και μη χειρότερα! Η Ακροδεξιά πτέρυγα της ΞουΝΔ, πάει, τόχασε το τραίνο!

Δεν υπάρχουν σχόλια :