Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου 2010

Απάνω τους Ντιντάν Φαήλο, μη σου πάρουν τον αέρα οι Ντιντήδες!

Γειά σου λεβέντη, μερακλή
Φαήλο καραμπουζουκλή.
Άντρα σωστέ, σουρουκλεμέ
και κουλτουριάρη μπαϊλντί!
Ίσα να φύγουν οι ντιντήδες, οι τραβάλλες,
οι φτηνές και οι τσουβάλες!
Έξω τώρα οι σπιτωμένοι ….
κόκκινο μαλλί βαμμένοι ….

Ο μάτσο μαν Φαήλος βγήκε παγανιά και όπου τον δει τον γκέι τον πιάνει οπαλά και τραλαλά . Γκέησες και γκέηδες, τζιτζήδες και νταήδες ...... κρυφτείτε! Μην εφησυχάζετε, κρατάει χατζάρα και θα σας την κόψει την παπάρα, ο λωλός ο κοτσονάτος, ο ζουλός, ο ντιντανάτος.
Ήγγικεν η ώρα. Ντιν νταν! Ντιν νταν! Εμείς που δουλεύουμε και .............. 
................
βγάζουμε το παξιμάδι μας δεν θα μας πει κανείς, ξυπόλητες και παξιμαδοκλέφτρες. Ας μας πει παξιμαδοκλέφτες, σκέτο! Εμείς δεν τη γαζώνουμε τη φόδρα. Για μασταπιάνηδες μας περάσανε; Είμαστε οι μουτζαχεντίνηδες του Ηγέτη, τα κοκτέλια καμικάζι και το Β52 που βράζει!
Το σφάζουμε το κουνέλι και δεν το φέρνουμε το γράμμα. Το άλφα και το ωμέγα είναι το κούτελο και το μούσι. Άντε και το μουστάκι του συντρόφου Χρύσανθου, που τις έπαιρνε τρεις τρεις τις εκονίτσες στο παρκάκι. Στο παγκάκι με μουστάκι. Σιγουράντζα. Μόνο με καλό μουσάκι κάνεις σουξεδάκι. Για τους ντιντήδες .. σιχτίρ πιλάφ με δηλητήριο μπριγιαντίνη. Μην τους ξυρίσουμε το κρανίο και τη δούνε γλόμπος. . Όξω μαμμόθρεφτοι και μοσχαναθρεμμένοι.
Άντε μη γίνει μπούρμπερη και κουρνιαχτός και τα κάψω τα μπικίνια. Ρε ξέρει ένας ντιντής από λόγο, μπέσα και τιμή; Έχει αρχές όπως εμείς; Τρεις ντιντήδες ένα τάληρο και του μπογιατζή ο κόπανος. Με το Λάκη και το Ζαχαράτο θα κυβερνήσουμε ή με τους μαχητές που έχουν το’ να χέρι στη σκανδάλη και το άλλο στο κουτάλι;
Τι τη θέλει την καμαρίλα τους ο Σαμαράς; Δεν του φτάνει η δική μας; Αν δεν του πάει η γραβάτα μας ν’ αγοράσουμε μιαν άλλη. Μια Τρουσάρντι, μιαν Αρμάνι, μια κοκό, ένα φουλάρι. Ζορμπαλίδικα πράματα, όχι γυναικωτά! Ντουμάνιασε η Ρηγίλλης κλίκες νταβραντισμένες. Ανδρείους καμπαρέδες. Κλίκες ωραίες, όχι του κώλου τα εννιάμερα … Κελαϊδίστρες! Τι να τις κάνουμε τις άλλες; Καλύτερες είναι;
Απορία ψάλτου:
«Τι το θές το Κωσταλέξι, πούχει το μαλλάκι σέξι»;
«Πάρε τώρα Πιτιγκρίλι, μη σου φάκω το καντίλι*»
Γενικώς μιλάω και αορίστως μανταμίτσες και μαντάμοι μου...









*Το συγκεκριμένο αποτελεί παραλλαγή του πολύ γνωστού:
"Πιτιγκρίλι-Πιτιγκρίλι, fuck και συ και το καντήλι"

Δεν υπάρχουν σχόλια :