Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου 2010

Όταν οι «φιλοξενούμενοι» του Μαγγίνα ήταν …. «μέγα σκάνδαλο»!!!!

Σχεδόν στα βουβά, με το κόλπο της συνεχούς ροής και επικάλυψης, περνά από τα μέσα ενημέρωσης ο θάνατος από εργατικό ατύχημα του Αιγύπτιου Emad Azi, την περασμένη Κυριακή, την ώρα που καθάριζε τα τζάμια του 3ου ορόφου στο κτήριο της Γραμματείας Διαχείρισης Κοινοτικών Πόρων, στην οδό Κοραή.
Όταν οι ίδιοι ακριβώς δημοσιογράφοι πριν από λίγα χρόνια είχαν βγει στα κεραμίδια και επί μέρες λοιδορούσαν και εξευτέλιζαν το Μαγγίνα για τους Ινδούς που φιλοξενούσε στο σπίτι του και ήταν …. ανασφάλιστοι. Τους προσέφερε τροφή και στέγη με αντάλλαγμα την παρουσία τους στο εξοχικό του για λόγους ασφάλειας.
Και όμως! Τότε γίνονταν επί μέρες το έλα να δεις. Εβδομάδες ολόκληρες ασχολούνταν ο τύπος, η μπλογκόσφαιρα, οι γνωστοί πράκτορες και τα ....................
....................
οχτάδικα με τους ….. Ινδούς. Εισαγγελείς(υποκινούμενοι από κομματικά συμφέροντα) κατέταξαν το δήθεν σκάνδαλο στις υποθέσεις διαφθοράς του Δημοσίου. Ενσωματώθηκαν οι καημένοι οι Ινδοί στις μαύρες Βίβλους του ΠΑΣΟΚ και στα μεγαλύτερα σκάνδαλα που είδε ποτέ αυτός ο τόπος. Βαρύγδουπα πράγματα!
Τελικά. Ο Μαγγίνας εξαναγκάστηκε σε παραίτηση και «αποφάσισε» επίσης να μην συμμετάσχει στις εκλογές της 4ης Οκτωβρίου, παραιτούμενος έτσι από τη διεκδίκηση μίας θέσης στα ψηφοδέλτια της ΝΔ. Πόσο εύκολα το καραμανλικό Μαξίμου και το μιντιακό κατεστημένο καθάριζε τους ανεπιθύμητους;
Εντύπωση μου προκάλεσε τότε η Μαρία Σπυράκη και το μένος που έδειξε κατά του Μαγγίνα. Σήμερα αποδεικνύεται πολύ εύκολα πόσο Σαμαρικιά είναι και τίνος τα πολιτικά παιχνίδια εξυπηρετεί. Και που πάει το μυαλό μου; Λες μπας και από τότε οι Σαμαρικοί σε συμπαιγνία με τον Κωστάκη οργάνωναν σχέδια εκκαθάρισης του κόμματος από Μητσοτακικούς και λοιπούς Φιλελεύθερους; Σας υπενθυμίζω ότι ο Μαγγίνας ήταν εκπρόσωπος της κυβέρνησης Μητσοτάκη κατά την περίοδο 1992-93.
Λες να ξεκίνησε από τότε η «ιδεολογική κάθαρση» της παράταξης; Καθόλου περίεργο, γιατί είναι γνωστό τοις πάσι ότι τα στοιχεία στις διάφορες Σπυράκες δίνονταν μέσα από την Ρηγίλλης και το τότε Μαξίμου. Ακόμα και στο ΠΑΣΟΚ από το Μαξίμου(βλέπε Ρουσόπουλος) τα έδιναν. Περίεργα πράγματα έτσι; Καθόλου. Σήμερα όλα βρίσκουν τη θέση τους. Ουδέν κρυπτό που λέει και το ….. τραγούδι!

Δεν υπάρχουν σχόλια :