Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου 2010

Μούφα το καβγαδάκι Φαήλων και κομματικών στο εσωτερικό της ΝΔ

Τζίφος και αυτή η φασαρία. Ο σκοπός είναι να αποδοθεί στον Φαήλο η ιδιότητα του απλού μέλους. Δε γίνεται η «παρέα της άνοιξης» να αποκολληθεί από τον φυσικό της ηγέτη. Το Σαμαρά. Με τίποτα!
Ως βασικός σύμβουλος του Σαμαρά, ο Φαήλος ήταν ιδιαίτερα εκτεθειμένος στην δημόσια κριτική, γεγονός που περιόριζε τη δράση του. Ο Φαήλος, άνθρωπος που λειτουργεί ευκολότερα στο παρασκήνιο, δεν άντεξε την έκθεση στην πυρά της δημοσιότητας. Τον έχει ήδη κάψει και το ξέρει! Τουλάχιστον του έχει προκαλέσει μεγάλη ζημιά. Είναι καλύτερα να παραμείνει στο παρασκήνιο για να αποδίδει περισσότερο. 
Εξάλλου ολόκληρη η παρέα του, παρασκηνιακά λειτουργεί. Εκεί έχει εξουσία. Στην ανοιξιάτικη Μουρούζη και μέσω blogs που ελέγχει είτε ο Μουρούτης, είτε ο Λαζαρίδης. 
Κεντρικό πρόσωπο της ακροδεξιάς παρέας ήταν και θα παραμείνει ο  .................
........................
Χρύσανθος. Σε αυτόν δίνουν καθημερινά αναφορά όλα τα γνωστά μέλη της ακροδεξιάς πτέρυγας της Νέας ΝΔ, μέλη ταυτόχρονα Δικτύων, "πρακτορείων" και σοφιστικέ υπερπατριωτικών οργανώσεων. Οι διαδρομιστές της ακροδεξιάς πτέρυγας εκεί καταλήγουν. Στον Χρύσανθο. Ο οποίος τώρα αναδιανέμει ρόλους και εξουσίες για περισσότερο ευέλικτες ομάδες, μακριά από κάμερες και δημοσιότητες. Μέσα στο κόμμα, στα μέσα ενημέρωσης και στο διαδίκτυο. 
Ο Λαζαρίδης προτιμά να είναι ανώνυμος ο ρόλος των δικών του. Κακώς δημοσιοποιήθηκαν τα ονόματά τους και η δράση τους. Απώλεσαν δυνάμεις χρήσιμες για το μέλλον. Δε μπορεί να ρίξει και καμιά μήνυση ο Φαήλος, κλασικός και γραφικός δικομανής! Από τη στιγμή που ανήκε στην ηγετική ομάδα της Νέας ΝΔ υποχρεούται να υποστεί κάθε είδους κριτική και αμφισβήτηση. Δημοκρατία έχουμε. Ως απλό μέλος όμως μεταβάλλονται ξανά οι συνθήκες. 
Τώρα αναδιανέμονται οι ρόλοι με την έντεχνη και σεναριακά αυξανόμενη ένταση που προκάλεσε ένα …. «post»!!! Είναι εμφανής η σεναριακή προέλευση του καβγά. Μούφα. Η μουσική υπόκρουση λείπει και το «happy end» τουλάχιστον στην δημόσια προβολή του σήριαλ. Γιατί σε επίπεδο παιγνίου ο σχεδιασμός βαίνει καλώς. Ο Φαήλος και η παρέα του απενοχοποιούνται πλήρως και εφορμούν ξανά στην παρασκηνιακή δράση όπου πράγματι μπορούν να διαπρέψουν. Αυτά λοιπόν τα νέα της Οτσαλανίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια :