Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2010

«Με τον κόσμο για τη νίκη με ΤΣΣΚΑ»

Κάλεσμα στον κόσμο του Παναθηναϊκού να βρεθεί στο πλευρό της ομάδας το βράδυ της Πέμπτης για τον αγώνα με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στο ντέρμπι κορυφής της τέταρτης ομάδας της Ευρωλίγκας απηύθυναν ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς και ο Μάικ Μπατίστ. .................

..................«Είναι ουσιαστικά το πρώτο φετινό ματς στο ΟΑΚΑ, μετά από πέντε μήνες. Ο αγώνας με τον ΠΑΟΚ είχε ιδιαιτερότητες λόγω της απεργίας. Ελπίζω να έχουμε τον κόσμο στο πλευρό μας και να δημιουργήσει μία όμορφη ατμόσφαιρα. Έχουμε ανάγκη τους φιλάθλους μας», δήλωσε ο Σέρβος τεχνικός, που δεν αντιμετωπίζει κανένα αγωνιστικό πρόβλημα. «Η ΤΣΣΚΑ είναι δυνατή ομάδα, παρά το γεγονός ότι προέρχεται από ήττα στη Μόσχα από την Αρμάνι Τζινς Μιλάνο. Πιστεύω πως αυτό συνέβη επειδή μόλις είχαν επιστρέψει από περιοδεία στις ΗΠΑ για φιλικά παιχνίδια. Πρόκειται για μία ομάδα με οκτώ συνεχείς παρουσίες σε φάιναλ φορ, είναι ισχυρή και τη σέβομαι. Είναι ο ιδανικός αντίπαλος για να παίξεις το πρώτο παιχνίδι σου μπροστά στο κοινό σου», πρόσθεσε ο «Ζοτς».

Ο Μάικ Μπατίστ με τη σειρά του είπε: «Είναι ένα μεγάλο παιχνίδι για μας, ίσως ένα από τα μεγαλύτερα της σεζόν. Μοναδικός στόχος για μας είναι η νίκη, προκειμένου να χτίσουμε την αυτοπεποίθησή μας μέσω αυτής. Περιμένουμε τον κόσμο να βρεθεί κοντά μας για μία ακόμη φορά, μας δίνει έξτρα κίνητρο», ενώ ο Αμερικανός άσος πρόσθεσε: «Η ΤΣΣΚΑ είναι σπουδαία ομάδα, από τις σπουδαιότερες της Ευρώπης, και είναι μεγάλη υπόθεση για μας που παίζουμε στην έδρα μας. Το κίνητρο είναι μεγάλο όταν παίζουμε μπροστά στον κόσμο μας, είμαστε έτοιμοι κι ανυπομονούμε. Αντιμετωπίζουμε την ΤΣΣΚΑ για πρώτη φορά μετά το φάιναλ φορ του Βερολίνου και κάθε φορά που αυτές οι δύο ομάδες συναντιούνται, κάτι σπουδαίο γίνεται. Τότε είχαμε πετύχει κάτι σπουδαίο, κατακτώντας την Ευρωλίγκα, αλλά αυτό ανήκει στο παρελθόν και κοιτάζουμε το μέλλον».

Δεν υπάρχουν σχόλια :