Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου 2010

0% η Νέα Δημοκρατία στο Λασίθι!

Διαλύθηκε η ΝΔ στο Λασίθι όπως φαίνεται από την αδυναμία της να κατεβάσει έστω και έναν υποψήφιο δήμαρχο σε ολόκληρο τον νομό!
Ο νομός του υποψήφιου περιφερειάρχη Κρήτης Γιάννη Πλακιωτάκη θα είναι ο μόνος νομός στην Ελλάδα που το βράδυ των εκλογών η ΝΔ θα έχει 0% και θα είναι το καλύτερο δώρο στον φίλο του Μιχάλη Καρχιμάκη.
Η αντίστροφη μέτρηση ξεκίνησε με τις εσωκομματικές εκλογές όπου ικανά και έμπειρα στελέχη εγκατέλειψαν το κόμμα κυρίως λόγω των χειρισμών του τομεάρχη της ΝΔ Γιάννη Δαμπουλάκη παλιού εξαπτέρυγου του Σαμαρά και πολιτευτή της ΠΟΛΑΝ. Ο Δαμπουλάκης ανύπαρκτος κομματικά για πάνω από 15 χρόνια νόμιζε πως θα κουμάνταρε με μαριονέτες την οργάνωση.
Το ίδιο και τα κομματικά στελέχη που φύτεψε τα οποία δεν τολμούν να του πάνε κόντρα, όπως ο ..........

........... πρόεδρος της ΝΟΔΕ Μιχάλης Σταυρακάκης που τον νοιάζει η καρέκλα και μόνο γιατί αν είχε ευθιξία θα έπρεπε να είχε παραιτηθεί με τη διάλυση και τη κατάντια της οργάνωσης να μην έχει στις εκλογές ούτε έναν υποψήφιο.
Όλα αυτά γίνανε επειδή ο Πλακιωτάκης για να το παίξει καλό παιδί άφησε την παρέα Σαμαρά-Αβραμόπουλου να διαλύσουν την οργάνωση και στις προσεχείς δημοτικές εκλογές θα μπει και η ταφόπλακα της ιστορίας της ΝΔ στο Λασίθι. Ούτε στη πόλη του Πλακιωτάκη τη Σητεία δεν βρίσκει υποψήφιο ούτε στην έδρα του νομού τον Αγιο Νικόλαο. Ηδη στην Ιεράπετρα ο υποψήφιος του ΠΑΣΟΚ θα συμπεριλάβει στον συνδυασμό του τον προηγούμενο υποψήφιο της ΝΔ και παλιό δήμαρχο Ιεράπετρας Νίκο Χριστοφακάκη!
Εγώ απορώ στο Λασίθι δεν βρίσκει ούτε ένα υποψήφιο δήμαρχο και θέλει να εκλεγεί περιφερειάρχης; Για να διαλύσει η Κρήτη όπως ο νομός του;

Δεν υπάρχουν σχόλια :