Τρίτη 29 Ιουνίου 2010

Φτηνός καιροσκοπισμός στην ψυχοπλακωμένη αυλή του Αρχηγού Αντώνη

Όλη η Ευρώπη στήριξε το «μνημόνιο» και την "βοήθεια" προς την Ελλάδα. Μόνο ο Aντώνης και οι τρελαμένοι σύμβουλοί του, θεώρησαν ότι μπορούν να το παίξουν «αντάρτες της φακής». Γιατί από τη μια μεριά δεν μας λένε τί ακριβώς προτείνουν ως αντίδοτο στην οικονομική κρίση που μας βύθισε ο Καραμανλής κα η παρέα του και από την άλλη παραδέχονται ότι θα ακολουθήσουν τους όρους του μνημονίου, αλλά θα μας βγάλουν έξω με γρήγορους ρυθμούς. Ο Αρχηγαντώνης διαβεβαιώνει τους συνομιλητές του στο εξωτερικό ότι δεν πρόκειται να διαταράξει τις διατάξεις του μνημονίου (έτσι και επιστρέψει βέβαια το κόμμα του στην κυβέρνηση) και στο εσωτερικό ένας στρατός δημοσιογράφων και blogs επιμένουν για την ορθότητα (και το μεγαλείο) της στάσης του Ηγέτη!...!

Άραγε προς αντικατάσταση του μνημονίου τί ακριβώς προτείνουν; Περισσότερους φόρους («θα τα καταφέρουμε μόνοι μας»); Πώς ακριβώς θα γίνει η αξιοποίηση της «περιουσίας μας»; Θα την φάνε οι κολλητοί, οι κουμπάροι, οι εργολάβοι, οι εθνικοί προμηθευτές και οι μπατζανάκηδες; Παντού χρωστά ο Αρχηγός Αντώνης! Γιατί δεν ανοίγουν τα χαρτιά τους οι μυστικοσύμβουλοι, για τις «ανάσες», τα «κοινωνικά μαξιλάρια» και τα «μίγματα»; Να ξέρουμε και μεις, βρε παιδάκι μου, τί ακριβώς προτείνουν! Οι σύμβουλοι του Αντώνη είναι βέβαιοι (μανιοκαταθλιπτικά) ότι κρατάνε την «σωτηρία μας» στα χέρια τους. Δεν αναλύουν όμως το "σχέδιο" της σωτηρία γιατί στην πραγματικότητα υπάρχει μόνο στο «υπέροχο» μυαλό τους. Και μάλλον είναι κλούβιο και εντελώς ανεύθυνο αυτό το «μυαλό»! Εκεί μέσα ο ένας θεωρεί τον άλλο από Μαραθωνομάχο μέχρι μυστικό πράκτορα 00Α(ντώνης). Τέτοιο κακό!...!
Το τραγικό γι’ αυτούς είναι ότι νομίζουν πως τους φοβόμαστε. Είναι τέτοια η φοβικότητά τους που περνιούνται για τρομακτικά θηρία που σπέρνουν το φόβο και τον πανικό στους «εχθρούς της πατρίδας». Η κλειστοφοβία τους εναλλάσσεται με την μεγαλομανία τους. Το κενό της πολιτικής τους, βρίσκει άκρες στον μεγαλοϊδεατισμό τους. Θα έχετε καταλάβει βέβαια ότι όποιος δεν παραδέχεται εμπράκτως και χωρίς καμιά αμφιβολία τον μεσσιανισμό του Αντώνη συγκαταλέγεται στους εχθρούς της πατρίδας. Όποιος στέκεται εμπόδιο στην «καθαρή» τους ιδεολογία, δεν είναι 100% Έλληνας και δεν αγαπά την πατρίδα. Είναι λιπόψυχος και μάλλον προδότης ……

Δεν υπάρχουν σχόλια :