Τρίτη 29 Ιουνίου 2010

Σάλος στην Κύπρο με εσωτερικό σημείωμα του ΑΚΕΛ, για ρουσφέτι


Σάλο προκάλεσε στην Κύπρο εσωτερικό σημείωμα του ΑΚΕΛ, με σαφείς αναφορές σε ρουσφέτι που διέρρευσε χθες κατά λάθος στα ΜΜΕ. Το email με αιτήματα για ρουσφέτια προώθησε καταλάθως η γραμματέας του Άντρου Κυπριανού σε όλα τα ΜΜΕ!

Το πρώτο αίτημα έχει να κάνει με τη θέση του αρχιτελώνη. Άτομο που αναφέρεται στο e-mail ως «Μιχάλης» προτείνει για τη θέση μια γυναίκα, η οποία είναι παντρεμένη με υψηλόβαθμο στέλεχος του ΔΗΚΟ. Όπως αναφέρεται στο email, mέχρι σήμερα η θέση προοριζόταν για συγγενικό πρόσωπο ενός βουλευτή του ΑΚΕΛ. Αλλά, όπως τονίζει ο αποστολέας, αν η θέση δοθεί στο άτομο που ο ίδιος προτείνει, θα τους είναι υπόχρεος και ο Μάριος Κάρογιαν (Πρόεδρος του ΔΗΚΟ) προς το ΑΚΕΛ και προς τον Πρόεδρο Χριστόφια. Εξάλλου, συνεχίζει, η γυναίκα του υψηλόβαθμου στελέχους του ΔΗΚΟ αφυπηρετεί σε 14 μήνες. Γι’ αυτό ο «Μιχάλης» εισηγείται στον Άντρο να τοποθετηθεί αυτή προσωρινά μέχρι να αφυπηρετήσει και μετά να πάρει σειρά το συγγενικό πρόσωπο!

Το δεύτερο περιστατικό αφορά κάποιο μέλος του κόμματος που παραπονιέται ότι ενώ απολύθηκε η αδερφή του που εργαζόταν στην Αμερικάνικη Πρεσβεία ως καθαρίστρια εδώ και 14 μήνες, το Κόμμα δεν έκανε κάτι. Μάλιστα ο συγκεκριμένος επικοινώνησε με τον Σωτήρη Καϊάφα και του είπε ότι δεν θα ξαναψηφίσει αν δεν τον βοηθήσουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια :