Κυριακή 27 Ιουνίου 2010

Θλιβερή και προβληματική η εικόνα του Αρχηγού Αντώνη στην δευτερολογία του!...!

Το επιτελείο του Αρχηγαντώνη πάσχει από σύνδρομο καταδίωξης και διακρίνεται για τις εμμονές του. Τώρα ανακάλυψαν, την «απαλλαγή της χώρας από το μνημόνιο»! …. «Ένας είναι ο εχθρός, το μνημόνιο και ο ….. φιλελευθερισμός».
Η σημερινή δευτερολογία του Αρχηγού ήταν πλήρης εμμονών και ανόητων ρητορικών υπερβολών. Έχουμε πιά συνηθίσει τις περίεργες εξάρσεις του Αρχηγού. Τις νευρωτικές κινήσεις των χεριών που συμβαδίζουν με τις νευρωτικές γραφές του Λαζαρίδη. Εικόνα μαριονέτας. Σε περιόδους κρίσης (για την οποία ευθύνεται κυρίως το κόμμα του Αντώνη), ο Πρόεδρος κρύβεται σε αστείους βερμπαλισμούς γιατί «φταίνε πάντα κάποιοι άλλοι». Αυτό είναι και το αποτέλεσμα της «αιματηρής» αυτοκριτικής του. Ο περίφημος μηδενισμός του κοντέρ βρίσκει τη Νέα ΝΔ του Σαμαρά, χωρίς προτάσεις και χωρίς κανένα απολύτως σχέδιο εξόδου από την οικονομική κρίση. Μόνο εχθρούς ανακαλύπτουν παντού και δεν ξέρουν τι να κάμουν με όλους αυτούς που θεωρούν επικίνδυνη την αριστεροδέξια στροφή της Νέας ΝΔ προς τον λαϊκίστικο εθνικισμό. Απλά θα καταλήξουν όλοι όσοι θεωρούν επικίνδυνη αυτή την στροφή σε … «εχθρούς της πατρίδας». Ήδη οι ψυχοπλακωμένοι συμβουλάτορες κάπως έτσι αντιμετωπίζουν όλους όσους αρνούνται το μεγαλείο του Αρχηγού Αντώνη.
Δεν μπορούν με τίποτα να κατανοήσουν ότι ο ελληνικός λαός γελά με το «μείγμα πολιτικής» των Λαζαριδομουρούτηδων, τις 25 ανάσες και τα γελοία «κοινωνικά μαξιλάρια». Ουσία μηδέν και μόνο λόγια εύκολα και στρογγυλεμένα. Αυτό είναι ο Αντώνης και η Μουρούζη του. Αυτό είδαμε στην σημερινή δευτερολογία του. Μια εικόνα θλιβερή και προβληματική. Γεμάτη κενά και περίεργες εξάρσεις που προκαλούν πλήθος ερωτημάτων για το υπόβαθρό τους αλλά και το ανέφικτο του χαρακτήρα τους. 

Δεν υπάρχουν σχόλια :