Κυριακή 27 Ιουνίου 2010

Στο απυρόβλητο περνά ξανά η αποτυχημένη διακυβέρνηση Καραμανλή

Όλοι αναγνωρίζουμε ότι υπάρχει κρίση. Και όμως η ΝΔ κάνει πως δεν ακούει την οργή της κοινωνίας. Μας διαβεβαιώνει ότι δεν ευθύνεται η καταστροφική διακυβέρνηση Καραμανλή. Φταίει το ΠΑΣΟΚ. Κάπου εκεί ολοκληρώνεται η περίφημη αυτοκριτική. Προκαλούν τη κοινωνία η αυθάδεια και το θράσος των στελεχών της Νέας ΝΔ. μάλιστα όπως ακριβώς μας παρουσίαζαν τον Καραμανλή ως μέγιστο ηγέτη με την ίδια προκλητικότητα έχουν θέσει υπό την προστασία τους τον Σαμαρά, για λόγους φυσικά ευνόητους. Ποιος σήμερα δεν αναγνωρίζει τις τεράστιες ευθύνες της προηγούμενης κυβέρνησης στην καταστροφή της εθνικής οικονομίας. Μόνο τυφλοί στο μυαλό και συνειδητοί κλακαδόροι του Αρχηγού Αντώνη δίνουν απόλυτη άφεση αμαρτιών σε μια κυβέρνηση που κατέστρεψε την χώρα και αφάνισε τα ταμεία της. η ηγετική ομάδα που πλαισίωνε τον ολετήρα Καραμανλή αποδείχθηκε μικρή και ανίκανη. Επικίνδυνη και λίγη. Μόνον η νέα ΝΔ δεν το βλέπει. Ο πρώην καταλληλότερος αποδείχτηκε χωρίς καμιά αμφιβολία ακατάλληλος για πρωθυπουργός. Μάλιστα ο νέος Αρχηγός και τότε δεν αμφισβήτησε ποτέ την ηγετική ομάδα του πρώην Μαξίμου και τώρα καλύπτει απόλυτα τα σκάνδαλα και την ανικανότητά του. Χωρίς καμιά δόση αυτοκριτικής (μόνο στα λόγια) επιδίδεται σε .....

....... σοσιαλιστικού λαϊκιστικού τύπου αντιπολίτευση τόσο απερίσκεπτά όπως ακριβώς απερίσκεπτα κυβερνούσε ο Καραμανλής και η παρέα του.
Σήμερα τα σαμαρικά στελέχη έχουν φτάσει στο σημείο να υμνούν τον κρατισμό, να κατεβαίνουν στα μπλόκα ή να τα σιγοντάρουν και να υποδαυλίζουν τις απεργίες και τα ανόητα αιτήματα πολλών ομάδων, κλειστών συμφερόντων. Μόνο για ψηφοθηρικούς και επικοινωνιακούς λόγους!....! Η Νέα Δημοκρατία έχει απολέσει το τελευταίο ίχνος σοβαρότητας και αξιοπιστίας. Σε ένα πολιτικό σύστημα που καταρρέει, υποβοηθά στην κατρακύλα του και στην ατιμωρησία των υπαιτίων της κρίσης. Ανταγωνίζεται σε κατήφορο το ΚΚΕ και την κατάλυση του νόμου που αυτό καταφεύγει. Νομίζει ο Αντώνης ότι έτσι θα σώσει τον δικομματισμό και θα παραλάβει χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια την σκυτάλη από τον συμφοιτητή Παπανδρέου. Νομίζει ότι η ανταλλαγή των κομμάτων, του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ, θα συνεχιστεί χωρίς τίποτα να στέκεται εμπόδιο στις εξουσιαστικές τους ορέξεις. Τραγικό!...!

Δεν υπάρχουν σχόλια :