Κυριακή 27 Ιουνίου 2010

Η βόμβα έκανε αποκαΐδια τη φιέστα...

Ήταν στραβό το κλίμα, το έφαγε κι ο γάιδαρος...
Ήλπιζε ότι με το Συνέδριο-επιβεβαίωση της μοναρχίας του, ο Αντώνης θα κέρδιζε επικοινωνιακά τουλάχιστον πόντους, γιατί πολιτικό αποτέλεσμα ουδέν. Ήλπιζαν στη Ρηγίλλης ότι θα τσιμπούσαν καμιά μοναδούλα στις επόμενες δημοσκοπήσεις ώστε να αρχίσουν να πανηγυρίζουν για την "ανάκαμψη", μόνο και μόνο επειδή το Συνέδριο ως γεγονός θα απασχολούσε σαν θετικό νέο για τη Ν.Δ. τα κανάλια και την κοινωνία έστω για ένα Σαββατοκύριακο.
Υπολόγιζαν όμως χωρίς τον ξενοδόχο. Ως προς την κοινωνία η εκτίμησή τους ήταν έτσι κι αλλιώς λάθος. Όπως έχουμε γράψει παλιότερα το ενδιαφέρον της κοινωνίας το έχουν χάσει και γι' αυτό δεν πρόκειται ποτέ να ανακάμψουν. Ουδείς τους παίρνει σοβαρά ώστε να αφιερώσει έστω και 5 λεπτά από το χρόνο του για να ακούσει τι λένε. Και γιατί να ενδιαφερθεί κανείς, όταν αντιμετωπίζει προβλήματα επιβίωσης, για την προσωπική πολιτική επιβίωση του Αντώνη Σαμαρά;
Ως προς τα κανάλια, όμως, η βόμβα στο Υπουργείο ΠΡΟ.ΠΟ., τους έκανε την επικοινωνιακή φιέστα αποκαΐδια. Με εξαίρεση τον ΑΝΤ1 (φυσικά... γι' αυτό και βρίσκονται οι ειδήσεις του στο 7%) ουδείς ασχολήθηκε σοβαρά. Ούτε καν έκοψαν τη ροή των ειδήσεων για να μεταδώσουν την αρχή της ομιλίας Σαμαρά. Όπως και να το κάνουμε, για έναν στοιχειωδώς... σοβαρό δημοσιογραφικό οργανισμό, σοβαρότερο θέμα είναι η βόμβα στην καρδιά της ασφάλειας της χώρας, καθώς και το ασφαλιστικό ν/σ, παρά μια εσωκομματική φιέστα.
Τσάμπα τα έξοδα για τα σκηνικά τύπου Συνέδριο αμερικανικού κόμματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια :