Δευτέρα 10 Μαΐου 2010

Οι Πολίτες παίρνουν τη Δημοκρατία στα χέρια τους: Εκατοντάδες μηνύματα αποδοκιμασίας σε Βουλευτές της ΝΔ που καταψήφισαν το μηχανισμό σωτηρίας της ελληνικής οικονομίας!

Σε αντίθεση με το «πανηγυρικό κλίμα» που κυριαρχεί στο επιτελείο της Ντόρας Μπακογιάννη, από τα ατελείωτα συγχαρητήρια μηνύματα Πολιτών που καταφθάνουν τις τελευταίες μέρες για το ηρωικό «ΝΑΙ» της Ψηλής στη σωτηρία της Ελλάδας, στα γραφεία των περισσότερων Βουλευτών της ΝΔ επικρατεί κατήφεια και έντονος προβληματισμός… Και αυτό, διότι εκατοντάδες ψηφοφόροι τούς εγκαλούν για τη δειλία που επέδειξαν στην κρίσιμη ψηφοφορία της περασμένης Πέμπτης, 6-5-2010.
Ιδιαίτερα βαριές είναι οι επικρίσεις των πολιτών, αφού θεωρούν τη ΝΔ ως κατεξοχήν υπεύθυνη για τη σημερινή οικονομική τραγωδία, που όφειλε τουλάχιστον -ως επίδειξη έμπρακτης «συγγνώμης»- να υπερψηφίσει τα μέτρα για την ενεργοποίηση του μηχανισμού στήριξης. Οι «γαλάζιοι» Βουλευτές αντιλαμβάνονται, έστω και αργά, το βαρύ καθήκον που τους αναμένει, να εξηγήσουν στον κόσμο την απαράδεκτη, επικίνδυνη και καιροσκοπική στάση του κόμματός τους στη Βουλή.
Όμηροι του μανιοκαταθλιπτικού αρχηγού τους…

Δεν υπάρχουν σχόλια :