Σάββατο 8 Μαΐου 2010

Στης φυλακής τα σίδερα... η Άντζελα Δημητρίου!!!

Οι ωραίοι έχουν χρέη, τραγούδαγε πριν από κάποια χρόνια ο Χρήστος Δάντης και απ’ ότι φαίνεται το άσμα βρίσκει εφαρμογή στην πραγματικότητα.
Κι αυτό γιατί η Άντζελα Δημητρίου την Παρασκευή το βράδυ, μετά το τέλος των εμφανίσεών, συνελήφθη από αστυνομικούς και οδηγήθηκε στο 1ο αστυνομικό τμήμα Περιστερίου.
Αιτία είναι...
καταδικαστικές αποφάσεις που εκκρεμούσαν εδώ και τρία – τέσσερα χρόνια για ακάλυπτες επιταγές! Ο εισαγγελέας εξέδωσε ένταλμα και οι αστυνομικοί πήγαν μέσα στη μαύρη νύχτα για να τη συλλάβουν!!!
Αυτό που πρέπει να τονιστεί, είναι ότι η Λαίδη, βρίσκεται αυτή τη στιγμή πίσω από της φυλακής τα σίδερα για χρέη ενός πρώην έρωτα, ο οποίος προείσπραξε τις επιταγές αυτές για τις οποίες είχε εγγυηθεί εκείνη!!!!
Μάλιστα έξω από το νυχτερινό κέντρο, όπου πήγαν οι αστυνομικοί, εκτυλίχθησαν κινηματογραφικές σκηνές, με την Άντζελα να φυγαδεύεται από πίσω πόρτα για να μην την δουν η κάμερες.
Η ίδια πάντως είναι σε καλή διάθεση και τονίζει ότι τη Δευτέρα θα καταβάλλει το ποσό που απαιτείται και θα αφεθεί ελεύθερη. Δυστυχώς, αυτό δεν μπορεί να γίνει τώρα, γιατί το ταμείο είναι κλειστό και δεν μπορεί να εισπράξει το ποσό, οπότε η γνωστή τραγουδίστρια θα περάσει το Σαββατοκύριακό της στο αστυνομικό τμήμα.
Μάλιστα η ίδια είπε σε δημοσιογράφο του STAR ότι έχει δουλέψει πολύ στη ζωή της και είναι κρίμα να ταλαιπωρείται για τα λάθη άλλων!!!
Εμ… Άντζελά μου, ο έρωτας είναι τυφλός και δεν σε αφήνει να δεις τα στραβά του άλλου!!!

Δείτε το ρεπορτάζ για τη σύλληψη της Άντζελας Δημητρίου εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια :