Παρασκευή 16 Απριλίου 2010

Ο Καρατζαφέρης θα καταθέσει πρόταση στο Συνέδριο της ΝΔ!

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον θα έχει το Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας τον Ιούνιο στην περίπτωση που θα κληθεί -σαν αρχηγός κοινοβουλευτικού κόμματος- ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης.
Και αυτό γιατί όπως ο ίδιος δήλωσε στο Άλτερ θα καταθέσει την πρότασή του στο σώμα του Συνεδρίου για συνεργασία ΝΔ-ΛΑΟΣ στις περιφερειακές κλεογές του Νοεμβρίου. «Αν δεν θέλουν οι ίδιοι να το φέρουν ως πρόταση να φωνάξουν εμένα στο Συνέδριο της Ν.Δ. να προτείνω να κατεβούμε όλοι μαζί, να μαζέψουμε τον κόσμο μας. Θα δουν πόσο μεγάλη απήχηση έχει η πρότασή μου αυτή στη βάση της παράταξης", δήλωσε χαρακτηριστικά στον Γ. Αυτιά.
Kαι πρόσθεσε: "Ο κ. Σαμαράς λέει ότι θα πάει μόνος του. Εγώ θα συνεχίσω να λέω ότι μόνον η «ισχύς εν τη ενώσει» θα φέρει αποτελέσματα. Ποιος Νεοδημοκράτης δεν θα ήθελε να δει ενωμένους όλους τους ανθρώπους της παράταξης σε αυτή τη δοκιμασία;". Και κατέληξε: "Αν δεν το κάνουμε αυτό θα χαθούν και οι 13 περιφέρειες στις Δημοτικές Εκλογές. Αυτό θα είναι καταστροφικό. Θα “πρασινίσει” η Ελλάδα το βράδυ των εκλογών».

Δεν υπάρχουν σχόλια :