Παρασκευή 16 Απριλίου 2010

Μπράβο επίτιμε.! Σφοδρή επίθεση στις δηλώσεις Καστανίδη.!

"Υβριστική" χαρακτηρίζει ο πρώην πρωθυπουργός και επίτιμος πρόεδρος της ΝΔ Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, τη δήλωση του υπουργού Δικαιοσύνης Χάρη Καστανίδη για την απόφαση της Ολομέλειας του Αρείου Πάγου, να μην τεθεί σε προσωρινή αργία ο Πρωτοδίκης και 4ος ειδικός ανακριτής Νίκος Ζαγοριανός.
Σε γραπτή του δήλωσή ο επίτιμος πρόεδρος της ΝΔ, σημειώνει ότι ο κ. Καστανίδης στρέφεται εναντίον της Ολομέλειας του Αρείου Πάγου "διότι μέσα στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων της, έλαβε απόφαση που δεν τον ευρίσκει σύμφωνο. Ο υπουργός της Δικαιοσύνης κατηγορεί τη συντριπτική πλειοψηφία των Αρεοπαγιτών ότι στερούνται αυτοσεβασμού και δεν διεκδικούν το σεβασμό της κοινωνίας".
Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης τονίζει ότι "η διάκριση των εξουσιών και ο σεβασμός της ανεξαρτησίας της Δικαιοσύνης- της οποίας ο υπουργός Δικαιοσύνης είναι ο φυσικός προστάτης - αποτελούν θεμέλια της Δημοκρατίας". Τέλος, κάλεσε τον πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου "να αποκαταστήσει τη συνταγματική τάξη. Άλλωστε η Δικαιοσύνη όπως εύστοχα είχε πει ο παππούς Γεώργιος Παπανδρέου - και η φράση του δυστυχώς αποδεικνύεται και πάλι επίκαιρη - είναι το τελευταίο οχυρό της Δημοκρατίας".
"Είναι λυπηρό που ανέλαβε την υπεράσπιση της ολομέλειας του Αρείου Πάγου ο κ. Κ. Μητσοτάκης",
απάντησε αυτό εδώ το ..."νούμερο" σε παρέμβασή του στην πρωινή εκπομπή του ..."δικού" του καναλιού - Mega.



Εύστοχο και το σχόλιο που παρατέθηκε στην παραπάνω ανάρτηση του Γιαννιώτη: "Μην ξεχνάτε ότι ο Καστανίδης εκτελεί συμβόλαιο κατ΄ εντολήν του... Σαμαρά και της παρέας της ΠΟΛΑΝ, για να χρεώσει την φυγή Χριστοφοράκου και Καράμπελα στην Μπακογιάννη.
Το σύστημα ΠΑΣΟΚ - ΠΟΛΑΝ έχει επενδύσει πολλά στην λάσπη της δήθεν σχέσης Ντόρας και Χριστοφοράκου. Ο Ζαγοριανός έχει γίνει ατέλειωτη προσπάθεια να χρεωθεί στον Μητσοτάκη, για να δέσει το σενάριο της λασπολογίας.
Τώρα που ξεφτιλήστηκε ο Καστανίδης, ο Αντωνάκης και η κουστωδία του έχουν βγάλει τον σκασμό. Αν γινόταν μία παρόμοια περίπτωση με κυβέρνηση Νέας Δημοκρατίας οι δημοκρατικές δυνάμεις θα είχαν κάνει και αποκλεισμό της Βουλής.
Τώρα όμως σφυρίζουν αδιάφορα, γιατί ξέρουν το σικέ παιχνίδι του Αντωνάκη"...

Δεν υπάρχουν σχόλια :