Παρασκευή 16 Απριλίου 2010

Δύο bon viveur στην Πόλη...

Αβραμόπουλος - Παναγιωτόπουλος βρέθηκαν μαζί στην Κωνσταντινούπολη αλλά τώρα οι σχέσεις τους είναι τεταμένες!.
 

Του Αντώνη-Μάριου Παπαγιώτη 

Το παραδέχομαι, ζήλεψα. Ζήλεψα όταν άκουγα τον παρουσιαστή του TRT* (Σωτήρη Πολύζο, πρώην σύζυγο της Μιμή Ντενίση) να περιγράφει από το πλατό της μεσημεριανής εκπομπής του πώς τα πέρασε το Πάσχα στην Κωνσταντινούπολη. Αφού είπε τις προσωπικές του εντυπώσεις, προχώρησε σε αναφορές ονομάτων που συνάντησε εκεί τυχαία (π.χ. Χάρουλα Αλεξίου) και αφιέρωσε πολύ τηλεοπτικό χρόνο σε αναφορά από ιδιαίτερες λεπτομέρειες γεγονότος που συνέβη σ' ένα από τα ακριβότερα ιαπωνικά εστιατόρια (αμερικανική γνωστή αλυσίδα sushi).
Εκεί, λοιπόν, οι ελληνικές παρέες ήταν πολλές και παντού άκουγες τις φωνές των ελληνάρων. Σ' ένα τραπέζι, κάθονταν ο δημοσιογράφος και εξίσου γνωστός καλοπερασάκιας, κ. Θανάσης Λάλας, με επιχειρηματίες και μια στιγμή -είπε ο Σωτηράκης- τον άκουσε να φωνάζει "γεια σου Πρόεδρε". Την ώρα εκείνη, έμπαινε ο κ. Πάνος Παναγιωτόπουλος, ο οποίος συνοδεύονταν από... ξανθιά, ψηλή -"είναι αρκετά κοντός ο Εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, οπότε κάθε γυναίκα δίπλα του φαντάζει ψηλή", είπε ο παρουσιαστής του TRT- και πολύ ωραία γυναίκα και δίπλα του ήταν ένας κύριος με καναρινί πουλόβερ.
Μόλις γύρισε, διαπίστωσε ότι ήταν ο κ. Αβραμόπουλος κι έτσι δικαιολόγησε τις προσφωνήσεις περί "προέδρου", καθώς ο κ. Αβραμόπουλος είναι πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής του Συνεδρίου της Συντηρητικής Παράταξης, αλλά πολύ θα ήθελε να είναι πρόεδρος της ΝΔούλας.
Αυτά συνέβησαν ανήμερα της ημέρας του Πάσχα κι η επιστροφή, όπως μαθαίνω, δεν βρήκε τους δύο νεοδημοκράτες το ίδιο αγαπημένους και στην ίδια φιλική και ξέγνοιαστη ατμόσφαιρα.
Η δημοσίευση στα "Νέα" της βαθμολογίας και των τομεαρχών της Νέας Δημοκρατίας, όπου ο κ. Αβραμόπουλος ήταν πολύ χαμηλά στην κατάταξη, εξόργισε τον "Mr Τίποτα" (ο οποίος πιστεύει ότι δεν πρέπει να τίθεται καν προς κρίση το έργο του) και θεώρησε ότι η διαρροή είναι κίνηση του κ. Παναγιωτόπουλου. Από τότε μέχρι και σήμερα, οι δύο άντρες δεν μιλούν.
Συμπληρωματικά, φήμες θέλουν τον κ. Αβραμόπουλο εξοργισμένο με την ιδέα να αναβαθμιστεί ο κ. Παναγιωτόπουλος σε Αντιπρόεδρος του Κόμματος, μετά το Συνέδριο κι εκείνος να μεταφέρεται υπέυθυνος σε κάποιον τομέα.
Αφού εξιστόρησα τα συμβάντα στον αδελφικό μου φίλο Χρήστο Λουτράδη και διέκρινε το φθόνο μου που δεν περπάτησε τις μέρες εκείνες στην αγαπημένη Πόλη, "πάμε να φύγουμε" μου είπε.
Ήρθαμε όντως, δίχως δεύτερη σκέψη κι από εδώ σου γράφω, από την πόλη που είναι πραγματική Πόλη και σε κάνει ν' απορείς πως τολμά ο ιμάμης να τους κηρύττει ότι κάπου αλλού είναι ο Παράδεισος. Πώς τους πείθει;;
*Είναι ατυχής σύμπτωση που το τηλεοπτικό κανάλι της Θεσσαλίας φέρει το ίδιο όνομα με το μεγαλύτερο τουρκικό κανάλι...


Δεν υπάρχουν σχόλια :