Δευτέρα 12 Απριλίου 2010

Από 140 ευρώ και πάνω η μείωση στο μισθό του 2ου 15-ημέρου

Από 140 ευρώ και πάνω θα είναι η μείωση στους μισθούς των δημοσίων υπαλλήλων το δεύτερο 15-ημερο του Απριλίου λόγω της αναδρομικής παρακράτησης που θα ισχύσει στους μισθούς από 1-1-2010.
Έχω ξαναπεί ότι πρόκειται για μια απροκάλυπτη ληστρική επιδρομή στο εισόδημα των...
δημοσίων υπαλλήλων, ανεξάρτητα από το ύψος των αποδοχών τους καθώς η εφαρμογή του "μέτρου" γίνεται για όλους και όχι μόνο για τα ρετιρέ του δημοσίου.

Έχω ξαναπεί επίσης ότι όσο ποσό περικόπτεται από τους μισθωτούς, τόσο ακριβώς ποσό κόβεται και από την αγορά.
Το εισόδημα που στερούνται οι ...


... δημόσιοι υπάλληλοι, άμεσα θα το στερηθεί και η αγορά με ότι αυτό συνεπάγεται.
Ήδη τα πρώτα δείγματα από την περίοδο του Πάσχα ήταν όχι απλά απογοητευτικά, αλλά τραγικά. Ο επιχειρηματικός κόσμος θα νιώσει ακόμα πιο σκληρά την αδιέξοδη πολιτική των πράσινων αρπακτικών.
Για τους ανόητους που ισχυρίζονται ότι οι δημόσιοι υπάλληλοι έχουν τη σιγουριά της εργασίας και επομένως είναι "δίκαιο" να πληρώσουν με περικοπές μισθού, τα έχω πει πολλές φορές.

Εάν αυτοί που τα λένε είναι εντάξει φορολογικά και ΔΕΝ διακινούν μαύρο χρήμα ή εργασία και εάν κατέβαλαν στην εφορία ότι ακριβώς θα έπρεπε τότε θα δικαιούνταν για να μιλάνε. Επειδή όμως δεν το κάνουν δεν δικαιούνται και για να ομιλούν.
Το χειρότερο όμως είναι ότι σύντομα τις περικοπές των μισθών των δημοσίων υπαλλήλων θα τις νιώσουν στο πετσί τους όταν θα χαροπαλεύει η επιχείρησή τους λόγω πτώσης του τζίρου.
Αυτό είναι βέβαιο.
Τότε θα καταλάβουν πόσο ανόητοι είναι οι ίδιοι και πόσο ακόμα πιο ανόητοι είναι όσοι εμπνεύστηκαν τα αισχρά αυτά μέτρα που "αποδίδουν κοινωνική δικαιοσύνη"

/ / Πολιτική Πρόταση / /

Δεν υπάρχουν σχόλια :