Δευτέρα 12 Απριλίου 2010

Κόλπα ΠΑΣΟΚ ξεκίνησε ο αρχηγός!


Στο μυαλό του αρχηγού:«Η χώρα αντιμετωπίζει σήμερα τη μεγαλύτερη κρίση της για μια γενιά…». Η κρίση φυσικά ήρθε τώρα. Με τη νέα κυβέρνηση. «Η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, όμως μέσα σε λίγους μήνες, καθυστέρησε απίστευτα και έχασε τον έλεγχο». Πριν υπήρχε σε μια κατάσταση χειμέριας νάρκης. Τώρα έγινε «αδύνατος κρίκος» της ευρωζώνης και είναι «δακτυλοδεικτούμενη» … Έτσι ξαφνικά είπε να επισκεφτεί την Ελλάδα πριν λίγους μήνες.
Η κρίση «αρχηγέ αγωνιστή» δεν έγινε ξαφνικά χειρότερη. Υπήρχε! Λόγω της ανικανότητας Καραμανλή να διαχειριστεί το χρέος. Μάλιστα οι προσπάθειες να πέσουν όλες οι ευθύνες στην πολιτική Αλογοσκούφη είναι ατυχείς γιατί οι κύριοι υπεύθυνοι της προηγούμενης κυβέρνησης ήταν ο Καραμανλής και το επιτελείο του. Αυτό το επιτελείο που έχει βρει τώρα σκέπη στη Νέα Ρηγίλλης και δίπλα στον Αντώνη και τους μυστικοσυμβούλους που έχει στο πλευρό του.
Πώς να γίνει κάθαρση στη ΝΔ όταν όλοι αυτοί έχουν μαζευτεί στο πλευρό του Αντώνη και το παίζουν αίφνης νεοδεξιοί και υπερπατριώτες και έχουν γίνει «αγωνιστές και αγωνίστριες της Νέας ΝΔ», δηλαδή παίζουν παλαμάκια του Μέγα Αντώνη. Εκτός και αν ο αρχηγός εννοεί την αυτοκάθαρση ως σφουγγάρισμα των εσωτερικών τάσεων στο κόμμα. Τον ενοχλεί η πολύ δημοκρατία τον πρόεδρο! Τον πειράζει στα νεύρα. Και μετά θα θέλει τα χαπάκια του!

Δεν υπάρχουν σχόλια :