Δευτέρα 1 Μαρτίου 2010

Ο Μιχαλολιάκος απειλεί όσους στήριξαν Ντόρα Μπακογιάννη

Ο γνωστός σε όλους μας λαϊκοδεξιός και νυν φαν της σαμαρικής νεοδεξιάς, δε σηκώνει μύγα στο σπαθί του και δεν μπορεί να ξεπεράσει τις παλιές κακές συνήθειες της βαθιάς δεξιάς.
Όπως διαβάσαμε στο epirusgate.blogspot , η εκδήλωση για τη διοικητική μεταρρύθμιση, που πραγματοποιήθηκε στα Γιάννενα, σημαδεύτηκε από δύο θερμά επεισόδια με πρωταγωνιστή τον αξεπέραστο Μιχαλολιάκο και το «ήθος» που τον διακρίνει. Όχι πως το ξεπέρασε ποτέ. Αλλά να. Τα τελευταία χρόνια καταπίεζε τον εαυτό του και δεν έβγαζε προς τα έξω την «αξέχαστη δεξιά». Και τώρα με τον αρχηγό Αντώνη του βγαίνει αβίαστα. «Απελευθερώνεται» προς το χειρότερο φυσικά.
Το πρώτο θερμό επεισόδιο συνέβη μεταξύ του Μιχαλολιάκου και του προέδρου της ΝΟΔΕ κ. Τάσο Σιαφάκα. Ο Μιχαλολιάκος του ζήτησε να μην κάνει εισήγηση! Όταν αυτός αρνήθηκε-όπως ήταν φυσικό-ο κ. Μιχαλολιάκος ζήτησε την παραίτησή του! Χωρίς πολλές διαδικασίες. Τι γραμματέας θα ήταν άλλωστε εάν δεν μπορούσε να διώξει όσους δεν γουστάρει προσωπικά;
Το δεύτερο επεισόδιο συνέβη όταν το γνωστό στέλεχος της τοπικής Ν.Δ. κ. Μιχάλης Μπίγγος, πλησίασε τον «μεγαλειότατο» Μιχαλολιάκο για να τον χαιρετήσει. Τι το ήθελε κι’ αυτός; Ο Μιχαλολιάκος αρνήθηκε και φυσικά ως γνήσιος «δεξιός» αιτιολόγησε την άρνησή του ως εξής:"Δεν σε χαιρετώ. Να ζητήσεις συγνώμη γιατί στήριζες την Ντόρα"!!!
Ένα είναι σίγουρο. Έτσι όπως πάει, στον επόμενο Ντορικό θα αρχίσει να ρίχνει με σιδερογροθιές!
Περιττό να σας πούμε ότι με την απίστευτη αλαζονεία του Μιχαλολιάκου και το θράσος που τον διακρίνει παραλίγο να πέσει πολύ ξύλο στην εκδήλωση. Ο άνθρωπος δεν πάει καθόλου καλά. Όπως και πολοί άρτι αφιχθέντες στη Νέα Ρηγίλλης!

Δεν υπάρχουν σχόλια :