Δευτέρα 1 Μαρτίου 2010

Προς τι όλος αυτός ο τσαμπουκάς του Γιωργάκη στην Ευρώπη;

Το έπαιξε παλικαράς, το έπαιξε μάγκας αλλά τελικά χρειάζεται δάνειο για να ξελασπώσει επί του παρόντος. Βγάζουμε λοιπόν τη μάσκα του τσαμπουκά και φοράμε τη μάσκα … «τώρα πάρτε τα όλα» … Δίνουμε γη και ύδωρ με θύμα τον ελληνικό λαό! Οι δυσβάσταχτοι όροι που θέτουν οι Γαλλογερμανοί παρουσιάζονται από τα κανάλια και τα δελτία της διαπλοκής κάτι σαν θρίαμβο της κυβέρνησης!
Κάποιοι λένε ότι το επίπεδο διαβίωσης θα γυρίσει πολλές δεκαετίες πίσω και θα αυξηθεί η φτώχεια. Οι περικοπές στους μισθούς θα έχουν βαρύτατες συνέπειες στην αγοραστική δύναμη των πολιτών άρα και η αγορά θα αισθανθεί άμεσα τις μειώσεις στο εισόδημα των πολιτών. Ό,τι κατήγηγγειλε προεκλογικά ο Παπανδρέου, τώρα τα θεωρεί ως τις μόνες δυνατές και σωστές λύσεις!...! Τί ξεπεσμός είναι αυτός;

Οι εξεταστικές είναι φανερό πια ότι είναι προπέτασμα καπνού για τον αποπροσανατολισμό της κοινωνίας. Όπως το παίζει παλικάρι της φακής στο εξωτερικό ο Γιωργάκης έτσι το παίζει και στο εσωτερικό. Όλα για το show των οχτώ.
Μέχρι και τον Αλμούνια καλούνε τώρα να έρθει να καταθέσει στην Ελλάδα. Και τον Μπαρόζο και την Μέρκελ. «Φυλακή θα τους βάλουμε» διαδίδουν οι απανταχού αγωνιστές του σοσιαλιστικού κινήματος! Σιγά που θα μας ξέφευγαν! Μόνο στην Ελλάδα θα μπορούσαμε να καταφύγουμε σε τόσο ευφάνταστα σενάρια πολιτικής εξαπάτησης!

Δεν υπάρχουν σχόλια :