Κατηγορηματική διάψευση από τον πρώην πρόεδρο της Βουλής σε δημοσίευμα που τον συνδέει με τον Μιχάλη Χριστοφοράκο.
Μετά την σχετική ανακοίνωση-δήλωση του υπουργού Επικρατείας Χάρη Παμπούκη, με την οποία διέψευδε το δημοσίευμα και ξεκαθάριζε ότι δεν είχε ποτέ ούτε φιλικές, ούτε επαγγελματικές σχέσεις με τον Μιχάλη Χριστοφοράκο, σήμερα και ο πρώην πρόεδρος της Βουλής, Δημήτρης Σιούφας, διέψευσε δημοσίευμα που ανέφερε ότι είχε συναντηθεί μαζί του. (σχετικό εδώ).
Η νέα αυτή δήλωση, αποστασιοποίησης και του κ.Σιούφα, από τον Χριστοφοράκο, μάλλον είναι σαν να "Άνοιξε τους ασκούς του Αιόλου" και για τους ....

.. άλλους εγγεγραμμένους στις "κρυφές ατζέντες" των συναντήσεων.
Όταν εκδίδουν τέτοιες ανακοινώσεις διάψευσης, οι δύο αυτοί σημαντικοί πολιτικοί μας, ίσως είναι προτροπή και για άλλους να πράξουν το ίδιο, γιατί σε αντίθετη περίπτωση είναι σαν να αποδέχονται τις εν λόγω συναντήσεις.

Αλλά γιατί μία συνάντηση με τον Χριστοφοράκο να είναι πολιτικά κατακριτέα;
Για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους, μία ΜΗ συνάντηση ΔΕΝ αποκλείει το ενδιαφέρον μιας "αντ' αυτού" εκπροσώπησης, όπως και μία συνάντηση ΔΕΝ είναι και πάντα ποινικά κολάσιμη.
Έχουμε χάσει το μέτρον σε αυτή τη χώρα.

Η εκ του αποτελέσματος έκβαση μιας υπόθεσης σε μία δεδομένη επιτυχία έχει πολλούς υποστηριχτές και συμπαραστάτες , ενώ σε αντίθετη κανέναν ή σχεδόν κανέναν... "Δεν ξέρω, Δεν είδα, Δεν άκουσα..."
Νάσος