Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2010

Θέλουμε τα λεφτά που μας υποσχέθηκες, Γιώργο!

«Ενώνουν τις δυνάμεις τους ΑΔΕΔΥ και ΓΣΕΕ, με το ανώτατο συνδικαλιστικό όργανο των δημόσιων υπαλλήλων να αποφασίζει την Πέμπτη τη συμμετοχή του στην 24ωρη απεργία που έχει κηρύξει ο ιδιωτικός τομέας για την Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου. Απεργία για την ίδια ημέρα έχει κηρύξει και το Πανεργατικό Αγωνιστικό Μέτωπο (ΠΑΜΕ)».
Αυτές οι ειδήσεις κυριαρχούν από τότε που ο Γιωργάκης μας απηύθυνε το «διάγγελμα» εθνικής ανάγκης για την Οικονομία. Απεργίες, διαμαρτυρίες, γενικός ξεσηκωμός. Προνομιούχοι και μη, Δημόσιοι και Ιδιωτικοί, Όλοι στο χορό των αντιδράσεων για τα σκληρά μέτρα της Κυβέρνησης Παπανδρέου.
Τραγική ειρωνεία... Την ώρα που η Κυβέρνηση εξασφαλίζει τη «συναίνεση» του συγκυβερνώντος προέδρου Αντώνη, τα «δικά τους παιδιά», οι πρασινοφρουροί εργατοπατέρες, δεν φαίνονται διατεθειμένοι να χορέψουν το γαϊτανάκι της συνεννόησης μπροστά στην Κρίση! Αυτό κι αν είναι εκδίκηση της Ιστορίας! Αυτό κι αν είναι δίκαιη τιμωρία για το σύστημα ΠΑΣΟΚ που εξέθρεψε όλους αυτούς τους καρεκλοκένταυρους και αργόμισθους συνδικαλιστάδες, για να... πλήξει τους πολιτικούς αντιπάλους του… Τα αυγά του φιδιού άνοιξαν, και τώρα τα φιδάκια απειλούν να πνίξουν τους εκτροφείς τους!
Να τον λυπηθούμε το Γιώργο ή να τον σιχαθούμε; Γιατί ενώ τώρα ζητά απεγνωσμένα συναίνεση και άγριο σφίξιμο του ζωναριού, όταν ο ίδιος όφειλε να προσφέρει τα όμοια φώναζε σε ένα αμόκ λαϊκισμού και δημοκοπίας: «Τα λεφτά υπάρχουν»!!! Εμείς, Γιώργο, το πιστέψαμε και γι’ αυτό σε ψηφίσαμε! Και θέλουμε τα λεφτά εδώ και τώρα! Δεν έχεις καμιά νομιμοποίηση να ζητάς θυσίες εσύ που δεν βοήθησες από τη θέση της αντιπολίτευσης ούτε στιγμή τους προκατόχους σου. Θέλουμε τα λεφτά που μας υποσχέθηκες, Γιώργο! Αλλιώς, ομολόγησε τουλάχιστο την κοροϊδία που έπαιξες σε βάρος του Λαού και ζήτησε έστω μια συγγνώμη! Μη γίνεσαι χειρότερος από τον Καραμανλή που έπαιρνε την «πολιτική ευθύνη», όταν είχε ήδη καεί το σύμπαν!


Κρίμα, Γιώργο μου, κρίμα… Γιατί αποδείχθηκες κι εσύ το ίδιο ψεύτης και καιροσκόπος με όσους προηγήθηκαν… Σίγουρα θα έχεις κι εσύ το ίδιο ταπεινωτικό τέλος…

Δεν υπάρχουν σχόλια :