Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2010

Ο Σαμαράς μας κοροϊδεύει κι’ από πάνω.

Τώρα λέει το κόμμα άνοιξε στην κοινωνία και άδικα τον κατηγορούμε ότι συρρικνώνει και περιχαρακώνει μια μεγάλη παράταξη.
Στη φαντασία του βλέπει το άνοιγμα του κόμματος; Εμείς γιατί βλέπουμε παντού αποκλεισμούς και διώξεις; Γιατί προσπαθεί παντού να επιβάλλει δικά του πρόσωπα, κολλητούς και αυλοκόλακες; Γιατί δεν θέλει να προχωρήσει η συζήτηση και   η αυτοκριτική για τα έργα και τις ημέρες της τελευταίας πενταετίας;
Πλάκα μας κάνεις Αντωνάκη; Μήπως ακούς πολύ τους μυστικοσυμβούλους που σε γλύφουν όλη μέρα; Αυτοί, τη δουλειά τους κάνουν για να εξασφαλίσουν θεσούλες και υψηλές απολαβές.
Βλέπουμε και κάτι άλλο. Κέντρα παραπληροφόρησης που βρίσκονται σε ανοιχτή γραμμή με τη Ρηγίλλης καθυβρίζουν καθημερινά και χωρίς ενδοιασμούς τη Ντόρα Μπακογιάννη και την οικογένειά της. Χωρίς σταματημό απειλούν, συκοφαντούν, χυδαιολογούν και προτείνουν διαγραφές ακόμα και σε όποιον τόλμησε να χαιρετήσει τη Ντόρα στην πρόσφατη επίσκεψή της στην Κρήτη.
Περιττό να σας πούμε ότι οι τσάτσοι του συστήματος Σαμαρά πανηγύριζαν για τα "καρφιά" Σαμαρά κατά Ντόρας στην πρόσφατη συνεδρίαση της επιτροπής για το συνέδριο!
Απορούν δε, που ακόμα δεν την έχει διαγράψει. Από πού άραγε; Χωράφι τους είναι η Νέα Δημοκρατία; Έτσι νόμιζε και ο Καραμανλής και είδαμε τα μαύρα του τα χάλια.
Τώρα παρακαλά τον Αντώνη να τον προστατέψει από τις «άδικες» επιθέσεις που δέχεται!

Δεν υπάρχουν σχόλια :