Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2010

Θέλει να μιλήσει ο Μητσοτάκης για την Siemens!

Ο Μητσοτάκης έχει καταλάβει ότι ένα περίεργο παιχνίδι συμβιβασμών και ισορροπιών παίζεται στο παρασκήνιο μεταξύ των ηγεσιών ΠΑΣΟΚ και ΝΔ.
Bρίσκεται σε εξέλιξη ένα παιχνίδι συγκάλυψης και αποσιώπησης του σκανδάλου παράλληλα με μια επικοινωνιακή καταιγίδα με σκοπό να υποβαθμιστεί το τεράστιο σκάνδαλο σε λεμονοστύφτες, ταξιδάκια που μπορεί να ήταν παγίδες, τηλέφωνα και ψυγεία.
Γι’ αυτό φέρεται αποφασισμένος να υποβάλει αίτημα για να καταθέσει στην εξεταστική επιτροπή για την Siemens. Κρατώντας φυσικά στο χέρι «χαρτιά και ντοκουμέντα» προ Χριστοφοράκου! Μάλιστα τα χαρτιά φτάνουν στην περίοδο πτώσης της κυβέρνησής του όπου φαίνεται η Siemens πρωταγωνίστησε. Παρέα με συμφέροντα που είχαν συνδέσει τις δραστηριότητές τους με τον ΟΤΕ και τα επενδυτικά του σχέδια. Τότε ουσιαστικά ξεκινά η απόλυτη διαπλοκή κομμάτων και μαύρων ταμείων της Siemens.
Ήδη τα σαμαρικά φερέφωνα φαίνεται έχουν εξαντλήσει την σκανδαλολογία τους στην εμπλοκή του ΥΠΕΞ επί Ντόρας στην υπόθεση διαφυγής του Καραβέλα. Εκεί θα σταθούν επικοινωνιακά αποφεύγοντας να πάνε πιο πίσω σε απόλυτη συνεννόηση με το σημερινό Μαξίμου.
Η υπόθεση Καραβέλα φυσικά και δεν αντέχει καθόλου στις ακροάσεις της Εξεταστικής μια και ουσιαστικά στηρίζεται αποκλειστικά και μόνο στην εμπάθεια και στην παραπληροφόρηση. Τα πραγματικά στοιχεία είναι εντελώς διαφορετικά από τις κενές περιεχομένου κραυγές, των φανατικών νεοδεξιών υποστηρικτών της σαμαρικής Ρηγίλλης.

Δεν υπάρχουν σχόλια :