Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2010

Πάνε να βγάλουν λάδι τον Παμπούκη οι εγκάθετοι του Πασοκισμού

Τραμπουκισμό θυμίζει ο τρόπος με τον οποίο τοποθετούνται τα δημοσιογραφικά στελέχη του Μαξίμου και των Megaλων συμφερόντων. Στην περίπτωση Καραμανλή και Ζαγορίτη έβγαλαν τα σωθικά τους. Στην περίπτωση Παμπούκη που είναι το νούμερο 2 του Μαξίμου …. «εντάξει δεν έγινε και τίποτα που τον έγραφε στην ατζέντα του». Εξάλλου αφορούσε υποθέσεις του 2004 και 2005. Έχουν παραγραφεί! Γέλιο προκαλεί η προσωπική και προκατειλημμένη εμπάθεια του Κανελάκη εναντίον της Ντόρας. . Στρατευμένος στα σχέδια της άτυπης συγκυβέρνησης Αντωνίου Παπανδρέου – Σαμαρά μάχεται για την υποβάθμιση του τεράστιου σκανδάλου της Siemens και στην πτώση στα μαλακά των βρώμικων μαύρων ταμείων Ιπποκράτους και Ρηγίλλης.
«Ε δεν ξέρουμε γιατί σημείωνε ο Χριστοφοράκος να πάρω τον τάδε και να πα΄ρω τον τάδε; Δεν σημαίνει τίποτα αυτό;» τι λέτε ρε μπουμπούκια; Αν δεν σημαίνει τίποτα αυτό τότε τι σημαίνει; Μήπως του έστελνε λουλούδια κι’ αυτουνού ο Χριστοφοράκος ή έπαιζαν τις κουμπάρες τηλεφωνικά; Μήπως ο Παμπούκης έμαθε ότι ο Χριστοφοράκος κολλούσε αφίσες στη ΝΔ και έτρεξε να ζητήσει βοήθεια και σε πασοκική εξόρμηση αφισοκολλήματος γιατί έμειναν από εθελοντές μια και όλοι έχουν διοριστεί;
Τώρα πλάκα με κάνεις; Και την κατάλληλη στιγμή έρχεται η κοτσάνα της ημέρας από τον Κανελάκη. … «Ενώ η κ. Μπακογιάννη έτρωγε τους αστακούς στο δείπνο αυτό… Έ δεν είναι το ίδιο ο αστακός με το τηλέφωνο;» …. Ε βέβαια σιγοντάρει η φωνή του παρασκηνίου. Mega Χίτσκοκ, πρωί Σαββάτου. Με πρωταγωνιστή ποιόν άλλο; Τον αμίμητο και αστείο Κανελάκη! Και τους υπόλοιπους να αθωώνουν ή να καταδικάζουν κατά τις γραφές των συμφερόντων που εξυπηρετούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια :