Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2010

Και ο Παμπούκης, ο κολλητός του Γιωργάκη, είναι γραμμένος …

..… στα ημερολόγια του Χριστοφοράκου!
8 φορές είναι σημειωμένος στο περίφημο πλέον ημερολόγιο Χριστοφοράκου ο γνωστός Χάρης Παμπούκης. Υπουργός Επικρατείας της σημερινής κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ. Οχτώ φορές σημαίνει ότι είχε πολλές δουλειές με τον κύριο Siemens. Τώρα τι δουλειές ήταν αυτές ας τα διερευνήσει η δικαιοσύνη. Εμείς απλά το αναφέρουμε.
Πάντως πρόσφατα είδαν το φως της δημοσιότητας σενάρια και παραπολιτικά για αποδυνάμωση του Χάρη. Σενάρια που ήθελαν «στη γωνία» τον Παμπούκη και αρμοδιότητές του να περνάνε στον Πάγκαλο. Μέχρι πρόσφατα εμφανίζονταν ως ο ισχυρός άνδρας του Μαξίμου. Νούμερο 2. Τώρα οι μετοχές του έχουν πέσει. Limit down και «πούλα-πούλα»! Φαίνεται ότι αυτή η απομόνωση σχετίζεται με ένα πακέτο πληροφοριών που δεν αρέσουν καθόλου στο στενό περιβάλλον του Γιώργου. Όπως και το ημερολόγιο του Χριστοφοράκου.
Στέλεχος που βρίσκεται μέσα στο Μαξίμου δικαιολόγησε την απομόνωση Παμπούκη με το σκεπτικό του βάρους. «Δεν έχει το ειδικό βάρος ο Χάρης να σηκώνει το τηλέφωνο και να ζητά από τους υπουργούς να λογοδοτήσουν. Ενώ ο Πάγκαλος έχει βάρος από κάθε άποψη»!
Λόγω ελλιπούς βάρους λοιπόν κρίθηκε σκόπιμο να εκδιωχθεί ο Χάρης από το Μαξίμου και να μετακομίσει πικραμένος σε ένα γραφείο στο Υπουργείο Εξωτερικών. Άλλο ένα νούμερο 2 που έφαγε τη σκόνη του Πάγκαλου!

Δεν υπάρχουν σχόλια :