Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2010

Εντολή της ανοιξιάτικης Ρηγίλλης για οργανωμένη εξουδετέρωση της Ντόρας

Η Νέα Δημοκρατία είναι ανίσχυρη σε επίπεδο μέσων ενημέρωσης. Η σαμαρική Ρηγίλλης χρησιμοποιεί τις διασυνδέσεις μέσω «δικτύων», διαδικτύου και προσωπικών επαφών για να περάσει στην πληροφόρηση των Ελλήνων διάφορες πολιτικές και παραπολιτικές ειδήσεις κατά της Ντόρας και κατά "διαφωνούντων". Σε αυτή την πολιτική προσφέρουν τις υπηρεσίες τους και μέσα που υπηρετούν χωρίς υπεκφυγές την κυβέρνηση και μάλιστα με τυφλή υπακοή. Π.χ. το «ΕΘΝΟΣ» του Μπόμπολα και των γνωστών μεγαλοεργολαβικών συμφερόντων. Εδώ υπάρχουν και επαφές από την «λαμπρή» περίοδο του «Δικτύου 21».
Ένα περίεργο συνονθύλευμα new age ακροδεξιών, θρησκόληπτων αριστερών και "αρχαιοελλήνων" εθνικιστών, προσφέρουν με εκπληκτική ταυτότητα απόψεων, τις υπηρεσίες τους στο ....

.... ανοιξιάτικο κατεστημένο της Ρηγίλλης. Οι υπόγειες διασυνδέσεις των οπισθοδρομικών αυτών τάσεων είναι ορατές εκ του αποτελέσματος και της κοινής γραμμής πλεύσης σε απίστευτα συγκρουόμενα ζητήματα. Δείχνουν όμως και την αδυναμία ιδεολογικής συμπόρευσης τέτοιων τάσεων που δεν έχουν καμιά σχέση με τον κεντρώο φιλελευθερισμό.
Αντίθετα, όλα αυτά τα ρεύματα αποτελούν κοινωνικές αιρέσεις και πολιτικές μειονότητες που μόνο κάτω από μιαν ακραία λαϊκοδεξιά μπορούν να τοποθετηθούν και να συγχωνευθούν. Η ελληνική δεξιά έχει ξαναζήσει τέτοια συγκρουόμενη συγκατοίκηση. Με χουντοδεξιούς, φιλοβασιλικούς και κομουνιστοφάγους να βρίσκουν πολιτική διέξοδο μέσω ακραίων κοινοβουλευτικών αντιπροσώπων της ΝΔ. Αυτή η κατηφόρα σταμάτησε με την κεντροδεξιά φυσιογνωμία που τόσο δύσκολα απέκτησε η ΝΔ.
Εάν η ιστορία αποτελεί οδηγό για τα μελλούμενα, σίγουρα και το σαμαρικό νεοδεξιό πείραμα είναι αποτυχημένο εκτ ων προτέρων. Όπως απέτυχε και κάθε προηγούμενο, που προσπάθησε να συμπορευθεί με ανώμαλες πολιτικές (σ)τάσεις.....

Δεν υπάρχουν σχόλια :