Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2010

Μια είδηση που πέρασε στα ψιλά και αφορά άμεσα όλη την Ελλάδα

Η φωτιά στην Εβραϊκή συναγωγή αποτελεί μέρος μιας ευρύτερης προσπάθειας για την αποσταθεροποίηση στην χώρα μας. Αποσκοπεί βέβαια και στην επιδείνωση των σχέσεων μεταξύ Ελλάδος και Ισραήλ.

Δράστες του εμπρησμού ήταν δυο Αμερικανοί στρατιωτικοί, από την βάση στην Σούδα, δύο Βρετανοί και ένας Έλληνας. Αυτό που δεν ειπώθηκε είναι ο λόγος του εμπρησμού. Δεν θα έπρεπε οι ελληνικές υπηρεσίες να μας ενημερώσουν το γιατί έγινε ο εμπρησμός; Πού αποσκοπούσαν...
οι εμπρηστές με την κίνησή τους; Αν δεν εντόπιζαν τους Αμερικανό-βρετανούς δράστες, το σκηνικό για μια προβοκάτσια εναντίον της Ελλάδας θα ήταν έτοιμη.
Μήπως ο εμπρησμός, μέρος σχεδίου ξένων μυστικών υπηρεσιών, αποσκοπούσε στην αποσταθεροποίηση του ήδη τρομερά αδυνατισμένου κράτους μας; Γιατί; Πρώτον, για να κινητοποιήσουν τους μηχανισμούς των μυστικών υπηρεσιών του Ισραήλ ώστε να ξεκινήσουν αντίποινα και αποσταθεροποίηση της Ελλάδας. Οι Ισραηλινοί δεν αστειεύονται και πιστεύουν ακράδαντα στα αντίποινα. Επί πλέον θα υπακούσουν περισσότερο στις επιβουλές της Ουάσιγκτον πάρα στη δική τους λογική. Δεύτερον, για να αποδυναμώσουν περαιτέρω το κράτος και να γίνει αντικείμενο ασύστολης εκμετάλλευσης από τα διεθνή οικονομικά συμφέροντα, βλ. Σόρος κτλ.. Τρίτον, αποσταθεροποιώντας την Ελλάδα και γκρεμίζοντας το έννομο κράτος να δημιουργήσουν σοβαρό πρόβλημα στην Ευρωπαϊκή Ένωση μέχρι του σημείου να αναγκασθεί η Ε.Ε. να εγκαταλείψει την Ελλάδα ώστε να υπάρξει με την απομόνωση και την αδυναμία της Ελλάδας η δυνατότητα να προχωρήσουν οι Αμερικανοί στο σχέδιο τους, αρπάζοντας και την Μακεδονία ώστε να βγουν στο Αιγαίο με ένα πανίσχυρο Αμερικάνικο προτεκτοράτο που θα αρχίζει από την Βοσνία-Κόσοβο-Σκόπια και θα καταλήγει στη Μακεδονία, έχοντας έτσι αφενός πρόσβαση στο Αιγαίο αφετέρου έχοντας πλήξει θανάσιμα την καρδιά της Ευρωπαϊκής Ένωσης που ποτέ δεν το έκρυψαν άλλωστε ότι την θεωρούν σοβαρή ανταγωνιστική δύναμη.
Σας φαίνεται σενάριο επιστημονικής φαντασίας; Ίδωμεν…
Πάντως, οι υπεύθυνοι των Ελληνικών υπηρεσιών πρέπει να αναλάβουν δράση και να εκτοπίσουν όσους δρουν εναντίον της χώρας μας, να αποβάλλουν ότι σάπιο υπάρχει γιατί ως φαίνεται σε πολύ λίγο ακόμα χρόνο το σκηνικό της Ελλάδας θα έχει αλλάξει δραματικά.

UDemand: Μια είδηση που πέρασε στα ψιλά και αφορά άμεσα όλη την Ελλάδα

Δεν υπάρχουν σχόλια :