Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2010

Μαζέψτε τα και πάμε για κυνήγι...θησαυρού!


Ο κ. Νατ σε νέες περιπέτειες
Ονειρευτήκατε ποτέ τον εαυτό σας στην θέση ενός κυνηγού θησαυρών; Αν ναι, θα πρέπει να βελτιώσετε τις ορειβατικές σας ικανότητες και να μάθετε να χειρίζεστε ό,τι πιο σύγχρονο κυκλοφορεί σε όπλα και πυρομαχικά. Αν όχι, να είστε σίγουροι ότι θα αρχίσετε να το ονειρεύεστε αφού παίξετε το Uncharted 2: Among Thieves!
Αν πάλι πιστεύετε πως οι θησαυροί είναι μόνο για τις γυναίκες, λόγω του μονοπωλίου της Lara Croft στο επάγγελμα, τότε με το Uncharted 2 μόλις θα έχετε ανακαλύψει και την αρσενική της εκδοχή: τον Nathan Drake!
Eνας κυνηγός θησαυρών από τους λίγους: νέος, ωραίος, ριψοκίνδυνος, πεισματάρης και παθιασμένος! Άψογος χειριστής των όπλων και μέγας ορειβάτης που σπάει πλάκα ακόμα και τη στιγμή που πεθαίνει! Προδωμένος από έναν πρώην συνεργάτη του ξεκινάει ένα κυνηγι θησαυρού που τον οδηγεί σε διάφορα μέρη του πλανήτη. Το gameplay απίθανο με πολύ μελετημένες κινηματογραφημένες κινήσεις που προσφέρουν διασκέδαση και χαλαρότητα.
Το παιχνίδι δεν έχει σχέση με τα "ψαγμένα" σενάρια των παιχνιδιών της κατηγορίας του, όπου πολλές φορές χρειάζεται εγκυκλοπαίδεια για να καταλάβεις την εξέλιξη της υπόθεσης. Το διαφοροποιητικό στοιχείο του παιχνιδιού από πολλούς εμπορικούς τίτλους της κατηγορίας του, είναι ότι πρόκειται για ένα παιχνίδι το οποίο παίζεται ευχάριστα, καθώς προσφέρει δράση και διασκέδαση σε μια περιπέτεια που θα σας συνεπάρει από την ζούγκλα στο Βόρνεο μέχρι τα χιονισμένα ορεινά του Θιβέτ. Ως συνέχεια του πρώτου μέρους του παιχνιδιού, δεν έχει να ζηλέψει τίποτα
από τον προκάτοχό του. Είναι μεγαλύτερο και πλουσιότερο σε περιεχόμενο και ωραιότερο σε γραφικά και gameplay!
Απολάυστε το...!

ΥΓ: Το λάθος που έκανα πριν παίζω το Uncharted 2, ήταν ότι μόλις πριν είχα παίξει το Assassin's Creed II.
Προσοχή λοιπόν: Ο Nathan Drake δεν είναι assassin και κατά συνέπεια υστερεί κατά πολύ σε ακροβατικά και ορειβατικές ικανότητες :)))
Παρακάτω το trailer του uncharted


Δεν υπάρχουν σχόλια :