Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2010

Διόρισαν γραμματέα τον κουμπάρο της Λούκας.... Νέα ξευτίλα !...!‏

Την μη αποδοχή της τοποθέτησής του στην θέση του νέου ειδικού γραμματέα Ανταγωνιστικότητας, του υπουργείου Οικονομίας, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας, για προσωπικούς λόγους, ανακοίνωσε ο επίκουρος καθηγητής στο τμήμα Πολιτικής Επιστήμης του Πανεπιστημίου Κρήτης Αρης Αλεξόπουλος.
Η τοποθέτηση του νέου ειδικού γραμματέα αναμένεται να ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες, όπως γνωστοποιήθηκε από το υπουργείο Οικονομίας Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας.
Σημειώνεται ότι σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Τύπος της Κυριακής, ο κ. Αλεξόπουλος είναι κουμπάρος της υπουργού Οικονομίας Λούκας Κατσέλη.
Αγωνίστηκαν τα τζιμάνια της επιτροπής, έψαξαν, ίδρωσαν, το παίδεψαν βρε παιδί μου, και κατέληξαν ότι ... καλύτερος είναι ο κουμπάρος της υπουργού! Μιλάμε ότι μας δουλεύουν πολύ χοντρά…Τελικά, ο άνθρωπος δήλωσε μόνος του ότι…δεν αποδέχεται τη θέση. Τώρα θα μου πείτε, ο ίδιος δεν ήξερε ότι στο υπουργείο που υπέβαλε το βιογραφικό του, υπουργός είναι η κουμπάρα του η Λούκα; Ε ρε βούρδουλας που χρειάζεται σε ορισμένους…

Newsroom ΔΟΛ, VETO 300 , Real Politics

Δεν υπάρχουν σχόλια :