Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2010

Οι Κεντρογενείς Μπακογιάννη και Παπακωνσταντίνου πρώτοι στην αξιολόγηση των πολιτών (έρευνα της Public Issue για την «Καθημερινή»)


Η «βαθμολογία πρώτου τριμήνου» των υπουργών της κυβέρνησης Παπανδρέου και των στελεχών της αξιωματικής αντιπολίτευσης, αποτυπώνεται σε έρευνα της Public Issue για λογαριασμό της «Κ».
Στην αξιολόγηση των μελών του υπουργικού συμβουλίου, με άριστα το 10, όλοι οι υπουργοί περνούν τη «βάση» του 5, με τον πρωθυπουργό κ. Γ. Παπανδρέου να προηγείται, και με την ιδιότητα του υπουργού Εξωτερικών, με 7,2. Ακολουθούν ο κ. Ευάγγ. Βενιζέλος με 7,1 και οι κ.κ. Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, Μ. Χρυσοχοΐδης και Γ. Παπακωνσταντίνου με 6,7.
Παράλληλα, ο υπουργός Οικονομικών αξιολογείται ως «το καλύτερο στέλεχος του ΠΑΣΟΚ σήμερα» με ποσοστό 23% και ακολουθούν οι κ. Ευάγγ. Βενιζέλος με 9%, ο κ. Ανδρ. Λοβέρδος επίσης με 9%, ο κ. Μ. Χρυσοχοΐδης με 7% και ο κ. Θ. Πάγκαλος με 3%.
Σε αντίστοιχο ερώτημα για τα στελέχη της Ν.Δ., εξαιρουμένου του ....
προέδρου του κόμματος κ. Αντ. Σαμαρά, η κ. Ντόρα Μπακογιάννη καταλαμβάνει την πρώτη θέση με ποσοστό 14%. Ακολουθεί ο κ. Δημ. Αβραμόπουλος με 4%, οι κ. Π. Παναγιωτόπουλος και Κ. Χατζηδάκης με 3% και ο πρώην πρωθυπουργός κ. Κ. Καραμανλής με 2%.


Δεν υπάρχουν σχόλια :