Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2010

Περίεργες πληροφορίες από την Ρηγίλλης για καθοδήγηση της μπλογκόσφαιρας.

Διαρρέουν περίεργες πληροφορίες από το περιβάλλον της Ρηγίλλης για την ανάγκη καθοδήγησης της δεξιάς μπλογκόσφαιρας. Αναζητούνται ιστολόγια που διάκεινται φιλικά στον πρόεδρο Αντώνη για να ξεκινήσει η «στελέχωση» του στρατευμένου σαμαρικού δικτύου στο internet. Γίνεται λόγος ακόμα και για εκκαθάριση του χώρου από παρείσακτους ή θεωρούμενους ως επικίνδυνους για τη νεοδεξιά στροφή του κόμματος και έπειτα μια «δικτυακή οργάνωση» κεντρικών blogs που θα περιστοιχίζονται από πλήθος δορυφορικών. Τα δορυφορικά ιστολόγια θα υποβοηθούν τα κεντρικά με αναδημοσιεύσεις και παροχή δευτερευόντων «υπηρεσιών». Φυσικά το «σύστημα» θα έχει και οικονομική στήριξη αλλά και υποστήριξη μέσω διαφημίσεων.
Η όλη κατάσταση θυμίζει σύστημα «ΚΝΕ-Οδηγητή». Ένα μεγάλο ψηφιακό "χέρι" θα διαμοιράζει πληροφορίες και αναρτήσεις. Μην ξεχνάμε ότι οι .....
περισσότεροι από τους μυστικοσυμβούλους έχουν εκονίτικο ή κνίτικο παρελθόν.
Δεν πέρασαν απαρατήρητες οι αναφορές του προέδρου Αντώνη στις νέες τεχνολογίες και στο διαδίκτυο, σε πρόσφατες παρεμβάσεις του αλλά και προχθές στην ΚΕ. Το διαδίκτυο και τα blogs βρίσκονται ψηλά στην ατζέντα της σαμαρικής Ρηγίλλης και σύντομα θα δούμε να ξεδιπλώνεται μπροστά μας ολόκληρο το «Δίκτυο Σαμαράς». Μέχρι στιγμής πάντως οι μυστικοσύμβουλοι αντιμετωπίζουν με σκεπτικισμό τον τρόπο που προσεγγίζουν καρατζαφερικές θέσεις, όπως στο μεταναστευτικό, στην παιδεία και στην ιθαγένεια, τα «δικά τους» blogs. Η ταύτιση πολλών δεξιών blogs με τις θέσεις του Καρατζαφέρη τους ενοχλεί και δείχνει τα πρώτα σημεία τριβής και αντίδρασης στο κεντρικά ελεγχόμενο δίκτυο που σχεδιάζει η σαμαρική Ρηγίλλης.

Δεν υπάρχουν σχόλια :