Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2010

Με τον Κυριακού συναντήθηκε σήμερα ο Σαμαράς

Φυσικά όχι τυχαία και ούτε απλά για να παίξουν τις κουμπάρες ή να πιούν καφέ. Ο Σαμαράς και ο Κυριακού έχουν πολλά κοινά σημεία αλλά τους ενώνει περισσότερο το μίσος που έχουν και οι δύο εναντίον της Ντόρας. O ένας από το κόμμα και ο άλλος από το κανάλι του, αποφάσισαν να ενώσουν τις δυνάμεις τους εναντίον της Ντόρας και του Μητσοτάκη.
Θυμάστε άραγε τις αντιδράσεις που ξεσήκωσε το «μυστικό» ραντεβού του Γιώργου στην Εκάλη με μεγαλοεπιχειρηματίες και μεγαλοδιευθυντές; Στην ίδια σχολή συνεχίζει και ο Αντώνης. Επαφές με το μεγάλο κεφάλαιο για μυστικές συμφωνίες και ανταλλάγματα.
Το σημερινό ραντεβού Σαμαρά κράτησε πολύ ώρα μια και είχαν πολλά να πουν και πολλά να "ανταλλάξουν". Επιτρέπεται ολόκληρος αρχηγός της "Λαϊκής Δεξιάς" να κλείνει μυστικά ραντεβού με καναλάρχες και εκπροσώπους μεγαλοσυμφερόντων; Στο γραφείο του Κυριακού προσπαθεί να συμμαζέψει το "σπίτι του" και να αναδιοργανώσει το διαλυμένο κόμμα του; Τι έχει να πει στα κρυφά ο Αντώνης με τον Μίνωα; Και γιατί να μην συναντηθούν δημόσια και φανερά; Η μέχρι τώρα πορεία του Αντώνη έχει εμφανίσει πολλά άσχημα σημάδια. Αυτό είναι το χειρότερο. Ο Παπανδρέου περίμενε τέσσερα χρόνια για να προχωρήσει σε επαφές μέσω μυστικών ραντεβού. Ο Αντώνης τα ξεκίνησε με το καλημέρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια :