Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2010

Η χειρότερη ΝΔ όλων των εποχών



Αυτό αποτυπώνεται στις τελευταίες δημοσκοπήσεις αφού στην πρόθεση ψήφου το ΠΑΣΟΚ προηγείται της ΝΔ με 40,3% έναντι 29,3%, σύμφωνα με πανελλαδική δημοσκόπηση της GPO για το Mega.
Στην καταλληλότητα για Πρωθυπουργός βέβαια το ξύλο είναι ανελέητο.
Άκουσον-άκουσον: ο Γιώργος Παπανδρέου συγκεντρώνει το 51,3% και ο Αντώνης Σαμαράς 28,3%.
Μάλιστα. Απίθανα αποτελέσματα για το "λαοπρόβλητο" νεοεκλεγέντα ηγέτη της ΝΔ.
Βέβαια τα καλοταϊσμένα παπαγαλάκια μας, θα πούν ότι το κατεστημένο στηρίζει το ΠΑΣΟΚ και τον Γ. Παπανδρέου. Μπορεί να συμβαίνει και αυτό αλλά πρέπει να τους θυμίσουμε ότι προεκλογικά οι δημοσκοπήσεις έδειχναν 4-5% και η ΝΔ έχασε με 10+%.
Οι διαφορές είναι ενδεικτικές της...

τραγικής εικόνας που παρουσιάζει αυτή τη στιγμή το κόμμα και ο Αρχηγός της ΝΔ.
Μια εικόνα που μένει σταθερή στην τραγικότητα της αφού τόσο ο Σαμαράς, όσο και η ηγετική ομάδα που τόσο καλοπροαίρετα, αντικειμενικά και με στόχο την ενότητα της παράταξης επέλεξε ο "λαοπρόβλητος" νεοεκλεγέντας ηγέτης είναι κυριολεκτικά απόντες.
Η υπόθεση της ανάκαμψης βέβαια όσο περισσότερο περνάει ο καιρός παίρνει τη μορφή του θαύματος αφού με την αποκλειστική ευθύνη του ίδιου του Σαμαρά οι δεσμοί με το περιβάλλον της Ντόρας τείνουν προς πλήρη αποκοπή.
Πού ελπίζει με τέτοιο σχέδιο και τέτοια συμπεριφορά ο νέος Αρχηγός είναι αδύνατον να συλλάβει ο κοινός νούς.
Για Πρωθυπουργός βέβαια ούτε για αστείο αφού στα απλά μαθηματικά το 50% που πήρε στις εσωκομματικές εκλογές του Νοεμβρίου, του 33% που πήρε το κόμμα στις τελευταίες εκλογές μας κάνει 16,5%.


Με τέτοιο ποσοστό όχι Πρωθυπουργός της Ελλάδας δε γίνεσαι αλλά ούτε Κοινοτάρχης της Κάτω Πετροραχούλας...




Δεν υπάρχουν σχόλια :