Πέμπτη 14 Ιουνίου 2012

Πατριδοκάπηλα blogs θα ήθελαν Ρώσο Πατριάρχη στα Ιεροσόλυμα αντί για Έλληνα! Ποιόν ακριβώς ρόλο παίζουν;

Το Πατριαρχείο Ιεροσολύμων είναι και
θα παραμείνει ελληνικό!
Επίθεση δέχεται τις τελευταίες μέρες από διάφορα πατριδοκάπηλα blogs η Ντόρα Μπακογιάννη για την επιμονή της και την εθνική της υποχρέωση να υποστηρίξει στη θέση του Πατριάρχη Ιεροσολύμων Έλληνα και όχι Ρώσο όπως θα ήθελαν όλοι αυτοί οι ελληναράδες. Με πρόσχημα τις αποκαλύψεις των Wikileaks, ξεθάβοντας ένα ...


"πεθαμένο" έγγραφο και με κακοπροαίρετες προθέσεις το defencenet από όπου ξεκίνησε η διαστρέβλωση του εγγράφου και με παραπλανητικό τίτλο που δεν έχει καμιά σχέση με το περιεχόμενο του, γίνεται προσπάθεια διαστρέβλωσης της αλήθειας με μοναδικό στόχο να πληγεί η εξωτερική πολιτική της χώρας επί Ντόρας Μπακογιάννη.
Αγνοούν μάλλον ότι η Ντόρα Μπακογιάννη ό,τι έκανε το έκανε στο φως των εθνικών επιλογών και όχι στο σκοτάδι ανθελληνικών συμφερόντων όπως θα ήθελαν οι διάφοροι "ελληναράδες"!
Το έγγραφο που αναπαρήχθη από όλα ανεξαιρέτως τα πατριδοκάπηλα blogs (τυχαίο;) με τον παραπλανητικό τίτλο : "Wikileaks: Η Ν. Μπακογιάννη ζητούσε παρέμβασή των ΗΠΑ κατά Ρωσίας! " επίτηδες κυκλοφόρησε με αυτόν τον διαστρεβλωτικό τίτλο για να παραπλανήσει τους αναγνώστες και να κακοποιήσει την αλήθεια.
Φυσικά εάν το έγγραφο μελετηθεί, κάτι που μάλλον δεν έκαναν οι αναπαραγωγοί του, θα καταλάβουν πόσο άθλια προπαγάνδα γίνεται εις βάρος των ελληνικών συμφερόντων στην περιοχή των Αγίων Τόπων. 
Οι "ελληναράδες" θα ήθελαν μάλλον Ρώσο Πατριάρχη στα Ιεροσόλυμα και όχι Έλληνα όπως όφειλε και έτσι έπραξε για να τοποθετηθεί στο κρίσιμο αυτό σημείο για τα ελληνικά συμφέροντα, η Ντόρα Μπακογιάννη, από την δύναμη που της παρείχε το Υπουργείο Εξωτερικών.
Καλά λοιπόν έκανε η Ντόρα Μπακογιάννη και ζητούσε την τοποθέτηση Έλληνα στο σημαντικό αυτό Πατριαρχείο. Κάθε προσπάθεια που προέρχεται από ανθελληνικά κέντρα εναντίον αυτής της ξεκάθαρης, εθνικά υπερήφανης και τίμιας επιλογής, πέφτει στο κενό .... και χαρακτηρίζει τους εμπνευστές της!

Δεν υπάρχουν σχόλια :