Τετάρτη 13 Ιουνίου 2012

Βρώμικος πόλεμος από παράκεντρα της Νέας Δημοκρατίας

Δεξιές βαρονίες και λαϊκοδεξιές κομητείες εξασκούν
την "τέχνη" του βρώμικου πολέμου στο εσωτερικό της ΝΔ 
Στην επόμενη μέρα στοχεύει ο βρώμικος πόλεμος που βρίσκεται σε εξέλιξη τις τελευταίες μέρες στη Νέα Δημοκρατία. 
Η προέλευση των παραπολιτικών που κυκλοφορούν παραπέμπουν άλλοτε σε παράκεντρα Ρουσόπουλου και άλλοτε σε βαθιά κομματικά κέντρα. 
Στην "μάχη" πάντως ...


συμμετέχουν διάφορα blogs που παλαιότερα καυχιόνταν για την πίστη τους στον καραμανλισμό και άλλοτε χρησιμοποιήθηκαν για ξεκαθάρισμα εσω-νεοδημοκρατικών λογαριασμών. 
Παραδόξως τα blogs αυτά στις εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ το 2009 είχαν στηρίξει μαζικά και μαχητικά τον Αντώνη Σαμαρά, ενώ είχαν ξεκινήσει πολύ πριν τις ευρωεκλογές του 2009 έναν βρώμικο πόλεμο κατά της Ντόρα Μπακογιάννη λες και ήταν η ίδια προσωπικά υπεύθυνη για τον Καραβέλα κι τον Χριστοφοράκο , ενώ για την διαφύλαξη της νομιμότητας σαφώς και είχαν προτεραιότητα άλλα υπουργεία, όπως π.χ. Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως! 
Τα ίδια ακριβώς κέντρα σήμερα, βγάζουν διάφορα χαρτιά κατά του Αντώνη Σαμαρά (σοκολατάκια από την Siemens(!) ή διάφορα χαρτιά κατά βασικών στελεχών της ΝΔ) και φυσικά δεν θα ήθελαν ποτέ να δουν τη νίκη της Νέας Δημοκρατίας στις ερχόμενες εκλογές και θα προτιμούσαν να περνούσε η χώρα σε περιπέτειες που θα οδηγούσαν σε μια ανυπολόγιστη καταστροφή. 
Και όλα αυτά για τον έλεγχο του εσωκομματικού τοπίου της Νέας Δημοκρατίας, παραγοντισμοί και μάχες για τις καρέκλες. Η Ελλάδα δυστυχώς δεν βρίσκεται στις προτεραιότητές τους!

Δεν υπάρχουν σχόλια :