Τετάρτη 13 Ιουνίου 2012

Τι ρόλο παίζει ο Ταταράκης, υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ στο Ρέθυμνο;

Αποδέκτες διφορούμενων πληροφοριών είναι τις τελευταίες δύο μέρες τοπικά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας στο Ρέθυμνο της Κρήτης. 
Σχετικά με τον υποψήφιο βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Γιάννη Ταταράκη. 
Σύμφωνα με τις πληροφορίες που καταφθάνουν στη ΝΟΔΕ Ρεθύμνου ο "κ." Ταταράκης δουλεύει υπέρ του ...



ΠΑΣΟΚ και του Όθωνα σε αυτές τις εκλογές. 
Οι πληροφορίες μάλιστα έχουν διασταυρωθεί από πολλές πλευρές και αφήνουν έκπληκτα τα στελέχη της ΝΔ, για το θράσος και την συμπεριφορά του υποψήφιου βουλευτή τους που απαιτούσε να ηγείται του ψηφοδελτίου της ΝΔ στο Ρέθυμνο, χωρίς φυσικά να έχει τα απαραίτητα προσόντα. 
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ταταράκης ήταν στέλεχος της Δημοκρατικής Συμμαχίας και προκαλούσε και εκεί αντίστοιχα προβλήματα και έριδες. Χαρακτηριστική ήταν η στάση του κατά του Μνημονίου από την περίοδο του Μεσοπρόθεσμου και παρά ταύτα προσχώρησε στη ΝΔ που ήταν υπέρ του Μνημονίου. 
Οι επιλογές δηλαδή του κυρίου ήταν πάντοτε καιροσκοπικές και διαλυτικές . Ακόμη και σήμερα θεωρείται ότι κινείται εκδικητικά και οι επιλογές του έχουν επίκεντρο αποκλειστικά και μόνο το προσωπικό του συμφέρον και τίποτε άλλο, σύμφωνα με στελέχη της ΝΔ στο Ρέθυμνο και δεν βρίσκεται κανένας πίσω από τις επιλογές του, όπως αφήνει να εννοηθεί στις προσωπικές του επαφές.

Δεν υπάρχουν σχόλια :